Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CAMİİ AVLUSUNDA YAMAN AİLESİNDEN  İMECE USÜLÜ İFTAR

CAMİİ AVLUSUNDA YAMAN AİLESİNDEN İMECE USÜLÜ İFTAR

Tarih 20 Haziran 2017, 03:57 Editör PINAR YILMAZ

ATADÖNMEZ MAHALLESİNDECAMİİ AVLUSUNDA YAMAN AİLESİNDEN İMECE USÜLÜ İFTAR

ATADÖNMEZ MAHALLESİNDE İMECE USÜLÜ İFTAR
Bahşılı İlçesi Yeşilvadi Altındağ camii cemaati olarakta olsa Atadönmez mahallesi sakinleri olarakta olsa günün her günü iftar yemeğini bir vatandaş veya iki vatandaş üstlenerek mahalleli ile biraraya geliyor iftar yemeği veriyor.
Bugünde Mahalle sakinlerinden Mehmet Yaman Babası,Annesi ve ölmüşleri için verdiği iftar yemeğine Belediye başkanı İbrahim Uyar ve AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar ,okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Programda aile fertleri yardımcı olup imamla beraber yemek dağıtımında bulunarak halkın sevgisini kazandı.Başkan Uyar bu mahallede uygulanan bu imece usülü iftar güzel bir uygulama ve gördüğüm kadarıyla olumlu tepkiler almaktadır.Yaman Ailesini tebrik ediyorum,Allah kabul etsin.Bugün beraber olarak iftarımızı açtık,çaylarını içtik,vatandaşlarla hasbihal ettik güzel oldu,teşekkür ederim dedi.
Mehmet Yaman da başkanımıza İlçe Başkanımıza okul müdürlerimize ve mahalle sakinlerimize iftar yemeğimize katıldıkları için teşekkür ederim,Allah kabul etsin dedi.(Haberci71 AY-HA)

Bu haber 833 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi