Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAVRUSUNU BIRAKIP İNEKLERİ ÇALDILAR

YAVRUSUNU BIRAKIP İNEKLERİ ÇALDILAR

Tarih 18 Temmuz 2017, 11:51 Editör PINAR YILMAZ

YAVRUSUNU BIRAKIP İNEKLERİ ÇALDILAR

YAVRUSUNU BIRAKIP İNEKLERİ ÇALDILAR

Kırıkkale Karşıyaka Mahallesinde yaklaşan kurban bayramını fırsat bilen hırsızlar bir evden biri inek biri dana iki hayvanı çaldılar. Hayvanları çalınan Kırıkkaleli Fadime Özaydın, hayvanlarının tek geçim kaynağı olduğunu söyledi.

BUZAĞINI BIRAKTILAR

Kırıkkale’nin Karşıyaka mahallesinde ikamet eden, sahip olduğu iki hayvandan elde ettiği süt ve yoğurtla geçimi karşılayan Fadime Özaydın’ın hayvanları dün akşam saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından çalındı. Biri inek biri dana olan iki hayvanı çalan hırsızlar, ahırda sadece yeni doğmuş bir buzağıyı bıraktılar. Yaşanan olay anında evde olduğunu belirten Fadime Özaydın, “Evin ahıra bakan tarafında idim, akşam saatlerinde bir ses duydum fakat evin bahçesine köpekler için ekmek ve yemek bırakıyorum, sesin oradan geliyor zannettim. ‘’

DESTEK OLUYORDUM

Özaydın, “Sabah kalktığım da ise hayvanlarım ahırda yoktu, giden iki hayvanımdan çok anasız kalan bu buzağıya yanıyorum, sabahtan beri yerinde duramıyor. İki küçük torunum var, buradan kazandığımla hem kendimi geçindiriyor hem de torunlarıma da destek oluyordum” dedi.  Edinilen bilgiye göre hırsızlık vakasına müdahale eden Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri hırsızlığın yaşandığı yerde gerekli incelemeleri yaparak notlarını tuttu ve bu konuda gereken tüm araştırmaları yaparak Fadime Özaydın’ı hayvanlarına kavuşturmak için gereken tüm çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.

 

Bu haber 720 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi