Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SAĞLIK OCAĞI NEDEN ATIL OLARAK BIRAKILDI

SAĞLIK OCAĞI NEDEN ATIL OLARAK BIRAKILDI

Tarih 15 Eylül 2017, 12:51 Editör PINAR YILMAZ

KARAAHMETLİDEKİ SAĞLIK OCAĞI NEDEN ATIL OLARAK BIRAKILDI

KARAAHMETLİDEKİ SAĞLIK OCAĞI NEDEN ATIL OLARAK BIRAKILDI

Karaahmetli Köyündeki Sağlık merkezinin üç katlı binası atıl olarak terkedilince haftada bir gün hasta bakımına gelen doktorlar muhtarlık binasında küçük bir odada hizmet veriyor.

1991 yılında temeli atılıp 1993 yılında hizmete giren Sağlık merkezinde 112 acil servis,iki hemşire bir doktor hizmet aracı bulunurken aynı binada Halk eğitim merkezinin kurslarının da faaliyet gösterdiğini söyleyen Muhtar Muzaffer Sarıtaş ise gelişmelerle ilgili şu açıklamayı yaptı.

Muhtar Sarıtaş,önceden belde iken her türlü sağlık hizmeti veren binamızda ayrıca Halk eğitim kursları vardı,hocaları vardı.şimdi hepsi kapandı.özellikle halkın istediği Sağlık merkezinin yeniden açılmasıdır.eğer açılmıyorsa o bina neden atıl vaziyete geldi.Şimdi kullanılmıyor camları kırılmış,geçen camların raporunu tutanlar takıldı diye rapor vermişler ,takılan cam falan yoktur,bu nasıl bir anlayış.Bina içerisinde güvercinler yuva yapmış kediler sokak köpekleri yatıyor,heryer çok kötü vaziyette.


BİRDE YANGIN ÇIKTI

birde yangın çıktı ve katın bir tanesinin kapıları,pencereleri içerdeki dolapları yandı.İtfaiyenin raporuna göre elektrik kontağından çıkmış dediler.

MUHTARLIĞA VERSİNLER CANLI TUTALIM.

Versinler bize biz değerlendirelim,Başkan kamu görevlileri de istiyor ama ne hikmetse bu bölüme bakan vatandaşlar ne kimseye duyuruyor nede muhtarlığa verdiriyor.

aynı şekilde göl kıyı bakımı ve temizliğini yaparak işletmesini de üstlenmek istedik onuda vermediler.

Bunlar devletin mallarını virane bir şekilde bırakarak Atıl ettiler şimdide herhalde işe yaramıyor diyerek yıkarlar diye düşünüyoruz.Nasıl olsa şehirde bir sürü hastaneler yıkıldı yenileri yapılmıyor şehir içinden uzaklaştırılıyor,burası da öğle olacak gibi.okulumuzda bir öğretmen 11 öğrenci kaldı onunda akıbetinin ne olacağı belli değil.Karaahmetliyi komple kaldırsınlar daha iyi.

Bu haber 782 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi