Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Başkan Uyar, 4.etap Toki'de incelemelerde bulundu

Başkan Uyar, 4.etap Toki'de incelemelerde bulundu

Tarih 10 Aralık 2017, 12:13 Editör PINAR YILMAZ

Başkan Uyar, 4.etap Toki'de incelemelerde bulundu

Başkan Uyar, 4.etap Toki'de incelemelerde bulundu Bahşılı Belediye başkanı tarafından 4.etap tokı durak yerleri ve sel mazgal yerleri tespit çalışmaları başladı Bahşılı ilçesi bahçeli mahallesine dahil edilen 4.etap tokı binalarının büyük uğraşlar sonunda vatandaşlara teslim edilmesinin ardından toplu taşıma araçlarının durak yerleri belediye başkanı İbrahim Uyar 'ın talimatlarıyla yerinde incelenerek belediye başkan yardımcısı Süleyman Gündoğdu ve mahalle muhtarı Hasan Ayan hazır bulunduğu arazide çalışmalara hız verilerek durak yerleri belirlendi... İncelemelerin ardından ilçe'deki 4.etap Tokı sakinlerinin sel felaketinden etkilenmemeleri için sel mazgalları konulanacak yerleri tek tek tesbit edildi... Başkan Uyar,Bahşılı mız herşeyin en güzeline layıktır.Göreve geldiğimiz günden beri bu söyledik,bunu yaparız.imkanlarımız elverdiği sürece vatandaşlarımızın mahallelerin,Toki sakinlerinin ihtiyaçlarını gideriyoruz.Kadınlar,lokali,Halk eğitim şubesi,Kuran öğretmen kursu,bayanlarımıza spor yapma ve dinlenme mekanı olan Kadınlar lokalini yaptığımız gibi,şimdide ağaçlandırma ve yeni teslim edilen 4.Etap Tokinin ihtiyaçlarını belediyemiz imkanları ile gidereceğiz.Halkımız herşeyin en iyilerine layıktır.Durmak Yok yola devam diyoruz.dedi.

Bu haber 1006 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi