Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kocagöz Ödüllendirildi

Kocagöz Ödüllendirildi

Tarih 16 Aralık 2017, 02:07 Editör PINAR YILMAZ

Kocagöz Ödüllendirildi

Kocagöz Ödüllendirildi Kırıkkale il milli Eğitim Müdürü Çetin “Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz” konulu hikâye yarışmasında Türkiye 2.si Olan Kırıkkale Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Aslı Nur Kocagöz’ü makamında kabul etti. İYİ YAZARLARIN HEPSİ ÇOK OKUR Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yürüttüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT'nin faydalanıcı oldukları proje kapsamında, Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce Türkiye geneli tüm ilkokul ve ortaokullara yönelik “Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz” yarışması düzenlendi. Resim, afiş ve hikâye kategorilerinde düzenlenen yarışmada Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Aslı Nur Kocagöz Türkiye 2. olarak güzel bir başarı elde etti Ziyarette Atatürk Ortaokulu Müdür Suat Çalı’ da öğrencisine eşlik etti. Çetin, öğrencimizi ve okul müdürünü başarılarından dolayı tebrik etti, öğrencimize hediyesini verdi.Öğrencinin yazdığı hikâyeyi okuduğunu ve çok beğendiğini ifade eden Çetin: “Çok okuyan herkes iyi yazamayabilir ama iyi yazarların hepsi çok okur. Sende ilerde başarılı bir yazar olmak istiyorsan bol bol kitap okumalısın. Tekrar seni ve senin üzerinde emeği olan öğretmenlerini, aileni tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bu haber 777 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi