Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKAN İLÇE BAŞKANI

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKAN İLÇE BAŞKANI

Tarih 01 Ocak 2018, 13:46 Editör PINAR YILMAZ

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKAN İLÇE BAŞKANI

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKAN İLÇE BAŞKANI Bahşılı MHP İlçe başkanı Çağlayan sokak hayvanlarına sahip çıkarak hergün onların karınlarını doyuruyor. Bahşılı Cumhuriyet meydanın da ve evinin bulunduğu sokak hayvanlarını besleyerek insanlık görevimi yapıyorum diyen başkan Hasan Çağlayan şunları iletti. -'Sokak Hayvanları ile yaşamayı öğrenmeliyiz.Bildiğim kadarı ile Kırıkkale de hayvan bakım evi bulunmakta,yenicede Üniversite veterinerlik fakültesine hayvan hastanesi açıldı.Bunlar da geçici bakımları tedavileri yapılarak yine sokağa bırakılıyor üstelik yerleşim yerlerine bırakılıyor,neden onlarla yaşamayı öğrenelim hatta sahiplenelim diye.Ben yalnız yaşayan bir insanım yıllarca Avrupa da çalıştım,yakında eşimi kaybettim. Bahşılı da İl yönetiminin ve hemşehrilerimin teveccühü ile MHP ilçe başkanı seçildim.Kendimi bu sokak hayvanlarına adadım. hergün Kırıkkale den hayvan beslenme tabletleri ve yiyecekleri kuru mama alarak köpek ve kedileri besliyorum.Biz hiçbir canlıyı yaratmadık ki bu canlılara kıyalım,bunun hesabını Allah sorar.vicdanen ve dinimizce hayvanlara bakmalıyız,onlara sahip çıkmalıyız.evinde yemek ve ekmek artıkları biriken insanlar sokakta soğukta hayvanlar ölürken seyretmemeli onlara sahip çıkılmalıdır.dedi.(AY) İNSAN MANZARALARI ADI ALTINDA HERHAFTA BİR MUHTEREM İNSANIMIZI YAYINLAYACAĞIZ. BU HAFTA HASAN ÇAĞLAYAN İDİ,EŞİ ÖLDÜKTEN SONRA ONUN MİRASINI DEVAM ETTİRMEK İÇİN HAYVANLARI SEVMEYE VE ONLARA BAKMAYA BAŞLADIĞINI İFADE ETTİ.

Bu haber 1232 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi