Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kadın Kollarına Yeni Kan, Esma Ünal

Kadın Kollarına Yeni Kan, Esma Ünal

Tarih 16 Ocak 2018, 02:10 Editör PINAR YILMAZ

Kadın Kollarına Yeni Kan, Esma Ünal seçildi

Kadın Kollarına Yeni Kan, Esma Ünal Mersan Congresium’da gerçekleştirilen kongreye İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr Ravza Kavakçı Kan, Kadın Kolları MKYK Üyesi Emine Ergül, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda partili katıldı. BÜYÜK BİR DAVANIN MENSUPLARIYIZ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, “Bizim öyle bir Cumhurbaşkanımız, liderimiz var ki gençlerin ve kadınların önünü açmak konusunda bütün dünya liderlerine örnek,Bizim MKYK üyemiz var, benim kızımla aynı yaşta. Benim onunla ve diğer genç arkadaşlarımla, MKYK’da olmalarından, hizmet etmekten büyük bir şeref duyuyorum. Cumhurbaşkanımıza, gençlerin ve kadınların önünü açtıkları için kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Bizler büyük bir davanın mensuplarıyız. Makamlar ve mevkiler önemli değil. Cumhurbaşkanımız her mitingde söylüyor. Bizim öncelikle milletimize verilecek bir hesabımız var. Partimize verilecek bir hesabımız var. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza verilecek bir hesabımız var ama bundan daha büyük bir hesabımız var. Unutmayalım ki daha da büyük hesabımız var, o da Rabbimize verilecek hesap” dedi. BAŞARILAR DİLEDİ Kadın Kolları İl Başkanı Esma Ünal, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine seçilirken, İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kadın Kolları İl Başkanı Esma Ünal ve göreve gelen yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. (kaynak-N DAĞDELEN FOTO-HABER KALE HBR)

Bu haber 1286 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi