Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Lal Saran Anaokulunda karne sevinci

Lal Saran Anaokulunda karne sevinci

Tarih 20 Ocak 2018, 02:51 Editör PINAR YILMAZ

Lal Saran Anaokulunda karne sevinci yaşandı

Lal Saran Anaokulunda karne sevinci Lal Saran Anaokulu öğrencileri karne sevincini aileleri ile beraber yaşadı. 3 yaş grubu öğretmeni Ayşegül Gür,4 yaş öğretmeni Meryem Altunçanak ve Zehra Keyvan,5 yaş öğretmenleri Sabahçı Bilgehan Emiroğlu ile 5 yaş öğlenci Fatma Ayyıldız öğretmenleri öğrencilere karneleri verirken çeşitli hediyelerle onları ailelerine teslim ettiler. Ailelerin büyük sevinç yaşadığı öğrencilerin karnelerini görmeleri ile gurur duydular.öğretmenlere ve okul müdürüne teşekkür ettiler. okul müdürü Nevin Ulamış ta Ailelere şunları söyledi. sevgili Ailelerimiz sizlere öğrencilerimizi ödünç olarak teslim ediyoruz.Lal Saran Anaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı çok yoğun ve güzel geçti.çocuklarımız,velilerimiz ve öğretmenlerimiz çok yoruldular.Güzel bir tatili hakettiler.Hepsine sağlıklı ve güzel bir tatil diliyorum.2.Dönem daha zinde ve daha enerjik olarak,çok güzel çalışmalarda tekrar buluşacağız,hepinize iyi günler diliyorum.dedi. LAL SARAN ANAOKULU ÖĞRETMEN İDARECİ VE ÖĞRENCİLERİNE İYİ TATİLLER DİLERİZ.(Haberci71 AY)

Bu haber 1352 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi