Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SİNEMACI,TİYATROCU HEMŞEHRİMİZ YİĞİT TUNÇ U EBEDİYETE UĞURLADIK

SİNEMACI,TİYATROCU HEMŞEHRİMİZ YİĞİT TUNÇ U EBEDİYETE UĞURLADIK

Tarih 08 Şubat 2018, 03:10 Editör PINAR YILMAZ

SİNEMACI,TİYATROCU HEMŞEHRİMİZ YİĞİT TUNÇ U EBEDİYETE UĞURLADIK

SİNEMACI,TİYATROCU HEMŞEHRİMİZ YİĞİT TUNÇ'U UĞURLADIK Önceki gün annesi ile birlikte yaşadığı evde gece uykudayken kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kırıkkale´nin sevilen siması, camiamızın yakından tanıdığı yönetmen, tiyatrocu, sporcu, dizi oyuncusu Yigit Tunç kardeşimizi dün son yolculuğuna uğurladık. KALP KRİZİ SONUCU ARAMIZDAN AYRILDI Önceki gün Kırıkkale´nin Tepebaşı Mahallesinde annesiyle birlikte yaşadığı evde geçe uykudayken yaşamını yitiren ve ölümü ile Kırıkkale´de büyük üzüntüye yol açan 42 yaşındaki Yiğit Tunç kardeşimizi dün Nur Caminde ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurladık. SEVENLERİ NUR CAMİİNE AKIN ETTİ Kırıkkale kamuoyunun yakından tanıdığı eski Kırıkkale sporlu futbolcu, yönetici Ercan Tunç´un oğlu yönetmen, dizi oyuncusu ve camiamızın yakından tanıdığı Yiğit Tunç´un cenaze namazına sevenleri adeta akın etti. AK Parti Milletvekili Öztürk başta olmak üzere Parti İl başkanları,Gazeteciler cemiyet başkanları,Basın kuruluş sahipleri ve muhabirler, ile diğer bazı siyasetçiler ve Tunç´un yakınları, arkadaşları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazından sonra Tunç´un cenazesi Yenimahalle Mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi. Haberci71 haber sitesi olarak Yiğit kardeşimizle beraber birçok çekimlerde beraber bulunduk,bilgilerinden yararlandık.Allah rahmet eylesin derken,Ailesine,arkadaşlarına da metanet diliyoruz.seni unutmayacağız yiğit kardeşim.(Koordinatör AY)

Bu haber 946 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi