Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Bahşılı Tema Okulları toplantı düzenledi

Bahşılı Tema Okulları toplantı düzenledi

Tarih 13 Şubat 2018, 12:28 Editör PINAR YILMAZ

Beyaz Kelebeklerdeki sınıf kurma çalışmasının ardından İlçe de bazı okulların TEMA sınıfları ile katılımları sağlanarak 2018 in yol haritası çizildi.

Bahşılı Tema Okulları toplantı düzenledi Beyaz Kelebeklerdeki sınıf kurma çalışmasının ardından İlçe de bazı okulların TEMA sınıfları ile katılımları sağlandı. Beyaz Kelebekler Anasınıfı Tema sınıf çalışmaları,Okul Md.Hülya Yurtseven, Barbaros İlkokulu iki sınıf Tema Öğrencileri,sorumlu öğretmeni Nejdet Doluca, H.H.D.Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Tema sınıfı sorumlu öğretmeni Osman Nuri Saydam, Dek Kolejı Tema sınıfı, Özgür Şahbal, 2018 de katılımları sağlanarak yol haritası çizilmiştir. TEMA Bahşılı temsilcisi Yusuf Uyar,1996 yılından itibaren TEMA her türlü Basın ve Kamuoyu bilinçlendirme faaliyetlerini üstlenen AA muhabiri,haberci71 koordinatörü ve Medya ve Gazeteciler cemiyeti kurucu Üyesi Ahmet Yaman'ın katılımları ile toplantı düzenlenmiştir. TEMA Bahşılı sorumlusu Yusuf Uyar ın başkanlığında yapılan Toplantıda ise,Alınan kararlar sonrası bir süpriz yapılarak TEMA genel merkezi tarafından 20.yılını dolduran Yusuf Uyar başkana İL temsilciliği adına Sema Nur hoca tarafından plaket verilerek teşekkür edildi. Alınan kararlar doğrultusunda 2018 yılında yapılması planlanan faaliyetler şöyle sıralandı; -Beyaz kelebekler Anaokulu öğrencilerinin yaptığı,Kuş yuvalarını ormana bırakmak (21 Şubat 2018), -Bahşılı Haritası üzerinde ağaçlandırma adı altında fidan dikilecek yerler gösterilerek fidan temini ve dikilme işi önceliklerimiz olarak değerlendirildi. -Kırıkkale Belediyesi Hayvan bakım evi ziyareti, -Şehitlik ziyareti iki grup halinde (13 Mart 2018), -Mart ayı içerisinde Belediye nin gösterdiği bir alana Tema nın temin edeceği fidan dikimi (Mart 2018 içinde), -Doğa yürüyüşü,nevruz çiçeği ve Çiğden çiçeğinin tanıtımı, -Geri Dönüşümden çeşitli ev eşyaları ve oyuncak yapımı işi, -Kırıkkale de ve ilçemizde en yaşlı ağaç incelemesi, -Topal dede 350 yaşındaki Çınar ve Kuvvet merkezinde ağaç incelenmesi, -İlçe içerisini ve Okulları kapsayan dört katagörüde fotoğraf yarışması(ileriye dönük bir çalışma), -İlçemizdeki tarihi yerlerin gezisi(Cin Kayaları,Orta Kale,Askeri bataryalar), -İlçemiz deki kültürümüzü yaşatan tek eski eşyalar müzesi incelenmesi(Ş.Yusuf Alsancak Ortaokulunda) Böylelikle 2018 Bahşılı TEMA yılı olması ve Faaliyetlerle anılması temennisi ile başarılar diliyoruz. (haberci71 Koordinatörü AY)

Bu haber 1201 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi