Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE HATAY DAN YÜKSELEN 81 İLİN SESİ

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE HATAY DAN YÜKSELEN 81 İLİN SESİ

Tarih 09 Mart 2018, 18:51 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE DEN GİDEN KADINLAR,DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE HATAY DAN YÜKSELEN 81 İLİN SESİ OLDULAR

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE HATAY DAN YÜKSELEN 81 İLİN SESİ OLDULAR Kırıkkale ninde aralarında bulunduğu 81 ilden gelen memur sen üyeleri 55 yurt dışı bayan sendika temsilcileri illerden konvoy lar halinde çıkarak Hatay da yükselen ses olmak için buluştular. Bu Hareketin adına VİCDAN HAREKETİ denirken orada buluşarak Memur sen kadın kolları başkanı Habibe Öçal öncülüğünde 8 mart Dünya kadınlar gününde Suriye de Kadınlara yapılan zulmü Dünya ya duyurmak için toplandılar.Bu güzel toplum hareketine, Yurt içi ve Yurt dışı ulusal ve yerel basın temsilcilerinin katılması ile Dünya nın haberi oldu. Kırıkkale Memur sen yanında Bahşılı yı temsilen de Barbaros ilkokul müdiresi Sebahat Gültekin katıldı. Ortak yapılan açıklamada,Ümit ederiz ki bu Dünya vicdan hareketi tüm insanlık ailesinde güçlü bir ses getirsin ve Suriye li Kardeşlerimizin acısının dinmesine ve özgürlüğüne vesile olsun.Farklı din,dil,ırk ve kültürlerden yüzlerce kadın birlikte bir yolculuğu yaparak hedefe ulaştık. Hepimiz hep beraber kolaylaştırıcı,sabırlı ve anlayışlı tavırlarla bu seyahati kolaylaştırdık. diyerek özgür bir dünya ve Suriyeli kadınlara ve bütün Dünya kadınlarına şiddete hayır diyoruz.

Bu haber 1128 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi