Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KADIN ÇİFTÇİLERİMİZ PROJELERİ İLE GELİYOR

KADIN ÇİFTÇİLERİMİZ PROJELERİ İLE GELİYOR

Tarih 20 Mart 2018, 02:54 Editör PINAR YILMAZ

KADIN ÇİFTÇİLERİMİZ PROJELERİ İLE GELİYOR

KADIN ÇİFTÇİLERİMİZ PROJELERİ İLE GELİYOR İl Müdürlüğümüzün girişimleri ve Bakanlığımızın uygun görüşü ile İlimiz "Kadın Çiftçiler Tarımsal Yayım Projesi” kapsamında “Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi” programına dâhil edildi. Bu program ile tarımda kendi projesi ile var olmak isteyen kadın çiftçilerimize "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” veriliyor. Keskin ve Delice İlçelerimizde tamamlanan ve İl merkezinde de 19.03.2018 -23.03.2018 tarihleri arasında yapılacakEğitim ile toplamda 75 kadınçiftçimiz kendi projelerini yapabilecek. İl Müdürlüğümüz ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü arasında 14.02.2018 tarihinde imzalan protokol ile hayata geçirilen projenin sonucunda kadın çiftçilerimiz projeleri değerlendirilerek başarılı bulunanlara para ödülleri ve Türkiye geneli yarışmayakatılma fırsatı sunulacaktır. İlimiz içinbüyükönem arz eden bu projenin tanıtım toplantısı valimiz M. İlker HAKTANKAÇMAZ’ ın katılımı ile 16.03.2018 Pazartesi günü İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda yapılmıştır.

Bu haber 932 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi