Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI CUMHURİYET MEYDANI IŞIKLARDA YİNE TRAFİK KAZASI

BAHŞILI CUMHURİYET MEYDANI IŞIKLARDA YİNE TRAFİK KAZASI

Tarih 04 Mayıs 2018, 12:05 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI CUMHURİYET MEYDANI IŞIKLARDA YİNE TRAFİK KAZASI

BAHŞILI CUMHURİYET MEYDANI IŞIKLARDA YİNE TRAFİK KAZASI Bahşılı Cumhuriyet meydanında Trafik ışıklarında meydana gelen trafik kazasında araçlarda maddi hasar oluştu. Konya yolu İlçe içerisinden geçtiğinden itibaren kazasız gün geçmeyen Bahşılı da ışıklarda oluşan kazalarda genelde ışıklara önem verilmemekle beraber dikkatsizlik ve aşırı trafik yoğunluğundan oluştuğu bilinmektedir.Doktorlar sitesi Trafik ışıklarında kontrollü geçiş lambası yanmasına nazaran yine oradaki kazalarda Kırıkkale yönünden Kulu yoluna giden araçlara kör nokta oluşmaktadır.ilk defa geçen bir sürücü hız kontrolünü unutması ile birden göbekle ve ışıklarla karşılaşınca orada bekleyen araç varsa onunla kaza meydana gelmektedir. Konya yolu için bağdat köprü alt hgeçişi anlamsızca yol trafiği verilme hatası yüzünden Bahşılı dan veya Celal bayar parkından çıkan araçlara iki alternatifli geçiş sunulmuş ikisi de çok uzak olması sürücüleri kızdırmaktadır.yakından yol bölünerek geçici trafik ışıkları ile yol Kırıkkale ye verilebilirdi denmeye başlamıştır.

Bu haber 995 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi