Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Okuma Yazma Seferberliğine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Okuma Yazma Seferberliğine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Tarih 13 Mayıs 2018, 02:07 Editör PINAR YILMAZ

Okuma Yazma Seferberliğine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Okuma Yazma Seferberliğine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Aldı KIRIKKALE- (11.05.2018) Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz,sertifika dağıtım törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin başlattığı, Okuryazarlık Seferberliği kursuna katılan 30 kursiyer Şehitler İlkokulu'nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milli Eğitim Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşaviri Emine Azdiken, Bilgi İşlem Daire Başkanı Özgür Türk, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, davetliler ve kursa katılan 30 kursiyer katıldı. Toplantının açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşaviri Emine Azdiken, 81 ilde olduğu gibi Kırıkkale’de de Şubat ayından bu tarafa devam eden kurslarda 1700 kursiyerin kurs gördüğünü ve tamamının sertifika almaya hak kazandığını ifade etti. Törende konuşan Vali Haktankaçmaz ise, kursiyerleri tebrik ederek başladığı konuşmasında; “ Sizler gerçekten çok önemli bir işe imza attınız. Çeşitli sebeplerle belki bugüne kadar okuma yazmayı öğrenme fırsatınız olmadı ama insanın gayret ve iradesini ortaya koyduğu takdirde neleri başarabileceğini gösterdiniz. Sizler sayesinde daha eğitimli, daha donanımlı nesiller yetiştireceğiz. Çünkü eğitim ailede başlar. Çocuğun yetişmesinde rol model annedir. Tabi böyle bir yaraya parmak bastığı için, böyle bir işe öncülük ettiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye sizler adına teşekkür ediyorum.” Dedi Vali Haktankaçmaz'ın, konuşmasının ardından kursiyere sertifikaları verildi.(VALİLİK BASIN)

Bu haber 824 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi