Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı belediyesi toplu iftar yemeği düzenledi

Bahşılı belediyesi toplu iftar yemeği düzenledi

Tarih 07 Haziran 2018, 11:55 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı belediyesi toplu iftar yemeği düzenledi

Bahşılı belediyesi toplu iftar yemeği düzenledi Bahşılı İlçe Belediyesi 5. Geleneksel toplu iftar yemeğine Kapalı Pazar yerinde 2000 kişinin katıldığı belirtildi. Kuran tilaveti ile başlanan programda iftar açıldı.daha sonra belediye başkanı İbrahim Uyar yaptığı konuşmada şunları söyledi, Uyar,' Sayın Kaymakam ım,değerli milletvekillerim,Kırıkkale belediye başkanım,değerli gönül dostlarım hepiniz bu iftar akşamına hoş geldiniz,onur verdiniz. Ramazanlar birlik ve beraberliğin pekiştiği ,güzel duyguların doruğa çıktığı bir aydır.bu ayda birlikte geçirmeye devam ediyoruz.İnşallah Allah dirliğimizi ve birliğimizi bozmasın.Tabi bu arada birde erken seçim yaşıyoruz.Bu seçimde de buraya gelen adaylarımızı Bahşılı Halkı olarak bu zamana kadar millet vekillerimizin bize verdiği desteklere teşekkür ediyoruz. Ancak yeni dönem için Bahşılı'mızı için çok önemli olan celal bayar parkını da içine alan,sahil kesimi ile dört kilometrelik bu alanı yaniden organize ederek hemi Bahşılı halkının hizmetine ,hem de Kırıkkale hakının hizmetine açmak tek hedefimiz.inşallah yeni dönemde bu vekillerimizle birlikte bunları başarırız.inşallah Kırıkkale ye ve Bahşılı ya güzel bir hizmet etmiş bulunuruz.Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve iyi eğlenceler diliyorum diyerek konuşmasını tamamladı. Daha sonra diğer vekillerde selamlama konuşması yaparak halkı selamladı.selamlama konuşmaları için Millet vekilleri Apdullah Öztürk,Ramazan Can,MV.adayları Salim Bozdemir,Mustafa Arslan da halkı selamlayarak ramazan iftarlarını kutlayarak 3-0 yapacağız dediler. İlçe müftüsü Ahmet Altacı nın duasından sonra protokol ayrılırken,halkın vekillere yoğun ilgisi Bahşılı da işlerin iyi gittiğinin göstergesi olmuştur. İlahi gurubunun programından sonra Ramazan oyunları,kuklalarla müzikli dans,sihirbaz gösterisi,Hacivat karagöz gösterisi,yarışmalar ve aşuk maşuk gösterisiyle dağıtılan osmanlı şırası , macunu ve dondurma ise çocukların ilgisini çekmiştir.

Bu haber 1194 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi