Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE DE İDAMA KARŞI PROTESTO

KIRIKKALE DE İDAMA KARŞI PROTESTO

Tarih 05 Temmuz 2018, 10:53 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE DE İDAMA KARŞI PROTESTO YAPARAK AÇIKLAMA YAPILDI

İDAMA KARŞI PROTESTO YAPARAK AÇIKLAMA YAPILDI Kırıkkale de bir gurup vatandaş çocuk,genç,kadın ve erkek olarak internet ortamında örgütlenerek tecavüzcüleri protesto ettiler. küçük çocukların tuttuğu pankartlar ise insanı bir o kadar düşündürüyordu. içlerinden birisi gönüllü olduğunu düşünerek şu açıklamayı yaptı. Cinsel Şiddet ve Tecavüz kime yönelik olursa olsun kabul edilemeyecek ,özür yada hafifletici nedeni olmayan bir suçtur. son zamanlarda Türkiye de Bu Vahşetin yaşandığı pek çok olayın haberini sıklıkta Alıyoruz ama,her yeni olayda bir öncekini unutur olduk.Eylül ve Leyla yı unutmayacağız,unutturmayacağız.Toplum kadına şiddeti tecavüzü adeta kanıksamışlar. Çocuğa tecavüz eden duyarsızlaşacak. diyerek internetten ulaştıkları kişileri Kırıkkale 15 temmuz Cumhuriyet meydanında buluşturarak tepkilerini gösterdiklerini iletti.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi