Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE PROTOKOLÜNDEN BASIN MESAJI

KIRIKKALE PROTOKOLÜNDEN BASIN MESAJI

Tarih 25 Temmuz 2018, 02:40 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE PROTOKOLÜNDEN BASIN MESAJI

KIRIKKALE PROTOKOLÜNDEN BASIN MESAJI Kırıkkale Vali'si Haktankaçmaz Başta olmak üzere,Kırıkkale il emniyet müdrü,Kırıkkale belediye başkanı,Yahşihan belediye başkanı,Bahşılı belediye başkanı,Sulakyurt belediye başkanı,çerikli belediye başkanı. “ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı “ Kutlama Mesajı yayınladılar. Vali Haktankaçmaz şunları iletti, Milletimizin müşterek sesi ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olan basın, toplumun bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın devletle iletişiminin sağlanmasında önemli bir unsurdur. Mesai kavramı gözetmeksizin özverili bir şekilde görevlerini ifa etmeye çalışan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.diyen Vali İlker Haktankaçmaz'ın yanı sıra, Kırıkkale il emniyet müdrü Mahmet Çorumlu,Kırıkkale belediye başkanı Mehmet Saygılı,Yahşihan belediye başkanı Ahmet Sungur,Bahşılı belediye başkanı İbrahim Uyar,Sulakyurt belediye başkanı İsmail Bildik,çerikli belediye başkanı Nuh Şahin yayınladıkları mesajlarla Kırıkkale Ulusal Basın temsilcileri,mahalli basın kuruluşları ve internet medyasının . “ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı,rımını Kutlayarak Çalışmalarında başarılar dilediler.

Bu haber 1006 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi