Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Eski Mezunlar 55 Yıl Sonra Buluştu

Eski Mezunlar 55 Yıl Sonra Buluştu

Tarih 18 Eylül 2018, 00:48 Editör PINAR YILMAZ

Eski Mezunlar 55 Yıl Sonra Tınaz ilkokulunda buluştu

Eski Mezunlar 55 Yıl Sonra Buluştu Kırıkkale Tınaz İlkokulu ilginç bir bulaşmaya ev sahipliği yaptı. 55 yıl önce eğitim gördükleri İlkokul da yeniden buluşan eski mezunlar yeniden öğrencilik günlerine dönerek eskiyi yad ettiler. UZUN UZUN SOHBET ETTİLER Türkiye’nin dört bir yanından gelerek eski adı Tınaz ilkokulunun bahçesinde toplanan 55 yıl önce okuldan mezun olanlar. Yıllar sonra buluşmanın heyecanını yaşadı. Grup buluşmalarını 55 yıl sonra buluşan mezunlar okudukları okulun içinde eski günlerini yad ederken okullarının önünde her zaman olduğu gibi İstiklal Marşını ve Andlarını hep birlikte okudular. Kırıkkale Öğretmenevi bahçesinde yemek yiyen uzun uzun sohbet ettiler. NE KADAR SEVİNSEK AZDIR Buluşmayı düzenleyen Aysel Özcan, Ertürk Dölek ve Ali Hiçyılmaz “Aramızda bir çok iş adamı bulunmaktadır. 55 yıl sonra mezun olanlarla o günleri tekrar yaşadığımız için son derece mutluyuz. Aramızdan vefat ederek ayrılanları rahmet diliyoruz. Tınaz ilkokulu mezunları olarak beni elimizden geldiği kadar geleneksel hale getirmek için gayret edeceğiz. Bugün eski günlerimizi bir kere daha yaşadık. Ne kadar sevinsek azdır” dediler HEDİYE EDİLDİ Bu arada 55 yıl sonra bir araya gelenler arasında ressam Hakan Işıtan tarafından yapılan ve çekilişi yapılan Atatürk portesi Aysel Özcan’a çıkarken, Yıllar sonra İskender Dölek tarafın Ahmet Dinçer hediye edilen eski yazı oğlu Ertürk Dölek’e hediye edildi.(KALE HABER)

Bu haber 875 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi