Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı belediyesi için yarışa giren A.Adaylarını bir araya toplayıp TANITIM YAPILDI

Bahşılı belediyesi için yarışa giren A.Adaylarını bir araya toplayıp TANITIM YAPILDI

Tarih 17 Kasım 2018, 23:05 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı belediyesi için yarışa giren A.Adaylarını bir araya toplayıp birlik beraberlik mesajı verilen tanıtım toplantısında AK Parti ilçe teşkilatı ,gençlik kolları,kadın kolları,mahalle komite başkanları,meclis üyeleri ninde hazır bulunduğu tanıtım toplantısı tamamlandı.

Bahşılı belediyesi için yarışa giren A.Adaylarını bir araya toplayıp birlik beraberlik mesajı verilen tanıtım toplantısında AK Parti ilçe teşkilatı ,gençlik kolları,kadın kolları,mahalle komite başkanları,meclis üyeleri ninde hazır bulunduğu tanıtım toplantısı tamamlandı. İlçe başkanı Güner Taş,katılan bütün A.Adaylarımıza teşekkür ederiz. konuşmalarda hep partimizin en yüksek oyu alacağına ve birlik beraberlik söylemleri iyi yolda olduğumuzu gösterdi,herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.gelemeyenler oldu ama zaten herkes birbirini tanıyor.önemli olan birlik beraberliktir dedi. Tanıtıma Katılan A.Adayları Kenan Kacar Arapali Cengiz Yakup Sağlam Halil Mercan Recep Zafer Tekin Haydar Gülçimen Mustafa Özbek Ümit Karakurt İlhan Baykal HacıAli Yaman katılırken Güner Taş ilçe başkanı olarak teşekkür konuşması ile sona erdi. Mevcut Belediye Başkanı İbrahim Uyar ile Kanal siyaset İbrahim Yaman tanıtım programına yoğun işleri sebebiyle katılamadıklarını iletti. A.Adayları arkadaşların gerçekten söylemlerinde hiçbir eleştiri ve konuyu farklı yönlere çekme gibi söylemleri olmadığı gibi hep birleştirici seçilseler de seçilmeseler de AK Parti için bir nefer gibi çalışacaklarını belirtmeleri çok önemli bir özellikli düşünce olduğunu vurgulayalım ve hepsini de teşekkür ediyoruz.

Bu haber 1924 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi