Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
U17 FUTBOL LİGİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

U17 FUTBOL LİGİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Tarih 05 Şubat 2019, 02:00 Editör PINAR YILMAZ

U17 FUTBOL LİGİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

U17 FUTBOL LİGİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ Futbol İl Temsilciliğinin 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan U17 Futbol Ligi Şampiyonası Fikret Karabudak Stadyumunda düzenlendi. 20 Ekim 2018 – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında 5 takım ve 90 sporcunun mücadele ettiği çift devreli lig usulü ile oynanan müsabakalar sonunda Büyük Anadolu Kırıkkale Spor MKE Çelik Sporu 2-0 yenerek turnuvanın şampiyon olarak gruplarda ilimizi temsil etme hakkını kazandı. Kupa töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan; “U17 Futbol müsabakalarında sporcularımızı göstermiş oldukları performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim, bu müsabakaların tek kazananı her zamanki gibi dostluk oldu. Final müsabakaları izleyenlere keyif verdi. Tüm takımları tebrik ederim. Ancak gruplara tek bir takım katılmaya hak kazandı. Burada birinci olan takımımız guruplarda ilimizi temsil edecek ve takımımızdan gurup müsabakalarında fair-play çerçevesinde başarı elde etmesini bekliyoruz” dedi.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi