Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tiyatro Şubatın Yükselişi

Tiyatro Şubatın Yükselişi

Tarih 30 Eylül 2009, 09:21 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale'nin yetiştirdiği gün geçtikçe ekibini genişleten Tiyatro Şubat grubunda oyuncu tiyatrocu ,yönetmen tiyatrocu,Sezai Yeşilyurt,Yiğit Tunç ve Mustafa Yeşilyurtun çok güzel şeyler yapmaya çalışınca Tiyatro Şubatı kurmaları Kırıkkale için bir şanstır.

 

 TİYATRO ŞUBATIN BAŞARI

ŞENLİĞE DAMGASINI VURAN GÖSTERİLERLE SEYİRCİLERİN SEMPATİSİNİ KAZANAN OYUNCULAR

 

Kırıkkale’nin yetiştirdiği gün geçtikçe ekibini genişleten Tiyatro Şubat grubunda oyuncu tiyatrocu ,yönetmen tiyatrocu,Sezai Yeşilyurt,Yiğit Tunç ve Mustafa Yeşilyurt’un çok güzel şeyler yapmaya çalışınca  Tiyatro Şubatı kurmaları Kırıkkale için bir şanstır.

Karakeçili şenliğinde adeta diğer gösterililerle yarışan bir performansla oynayan tiyatro şubat oyucularını alkışlamak gerek.

2001 Yılında Kurulan Şimdiye Kadar 30 Yakın Oyun ,3 Film Çekimi Yapan Grup,Oynadığı Her Rolde,Çıktığı Her Televizyon Programlarında ,dizilerde Kırıkkale’nin reklamını yapmaktan gurur duyduklarını söylerken, Kırıkkale’nin ilk özel tiyatrosu olma özelliğini taşımasına rağmen maalesef Kırıkkale onlara sahip çıkmıyor,gereken değeri vermiyor.

Kırıkkale Karakeçili şenliğinde oynadığı oyunlarla çocukların ve gençlerin sevgisini kazanan oyuncularımızı Kaymakam’lık ve Belediye neden ödüllendirmedi hayret doğrusu.programa çıkan her sanatçıya,organizatöre,sunucuya,vokalistlere,hatta sahnedeki müzisyenlere kadar plaket verildi.

işte illaha yabancı olup çok para almak gerek herhalde,bunlar bizim canım Kırıkkale’li Yani…!

Şenlikte sergiledikleri oyunlardan,Komedi dans üçlüsü,Cuguli,Şeyh Edebali, Karaman oğlu Mehmet bey,Yunus emre,Hacivat ile Karagöz ve en son İbrahim Tatlıses ile yıldız Tilbeyi kuklalarda şov yaptırıp kavga ettiren oyunları ile seyircilerin gönlünde taht kurdular.

Bizde Haberci71 ekibi olarak kendilerini ve ekipteki herkesi tebrik ediyoruz, yolunuz ve bahtınız açık olsun ,inşallah bir gün kıymetiniz bilinir diyoruz.

Kırıkkale sizinle gurur duyuyor. 

AY Haberci

 

Bu haber 3689 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Karakeçili

Karakeçili Belediyesi Hedeflerini büyük tutuyor

Karakeçili Belediyesi Hedeflerini büyük tutuyor Karakeçili Belediyesi Hedeflerini büyük tutuyor

Karakeçili de köylülere Motorlu Tırpanlar Teslim Edildi

Karakeçili de köylülere Motorlu Tırpanlar Teslim Edildi Karakeçili de köylülere Motorlu Tırpanlar Teslim Edildi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi