Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Öğretmenlerin oynadığı tiyatroya akın eden seyirciler salona sığmadı

Öğretmenlerin oynadığı tiyatroya akın eden seyirciler salona sığmadı

Tarih 13 Nisan 2019, 03:29 Editör PINAR YILMAZ

Öğretmenlerin oynadığı tiyatroya akın eden seyirciler salona sığmadı

Öğretmenlerin oynadığı tiyatroya akın eden seyirciler salona sığmadı Aralık ayında İl Milli eğitim müdürünün Tiyatrocu sinema oyuncusu Sezai Yeşilyurt'a yaptığı bir teklifle yola çıkılan projeye 30 öğretmen ve müdürler katıldı. zaman zaman provalara katılan milli eğitim müdürü Yusuf Tüfekçi bu çalışmanın çok ses getireceğini biliyordu. Nihayet anlamlı bir günde 80 yazar,80 yayın evinin katıldığı 1.kitap fuarının başladığı günde gösterime girilen tiyatro bir günde üç seans olarak gösterildi. en son protokol için gösterime giren tiyatroyu seyretmeye gelen insanlar yer bulamadı.Bu da gösteriyor ki Kırıkkale nin acil olarak 1000 kişilik bir salona ihyiyacı var. bütün oyuncuların rollerine kendilerini kaptırmaları o kadar doğaldı ki harika bir gösterim ortaya çıktı. OYUNCULAR: Ümit Yaşar Gürsoy, Gamze Bağrıaçık, Bilal Demirci,S.Kübra Yıldız, Zübeyde Kazanç Macit, Alper Boran, Şeyma Yinanç, Mahmut Öncü, Haydar Bakır, Arife Yılmaz,Aslı Salbaş,Cemil Çınar, İsmail Polat, Şule Güler, Ayşegül Dağ, Semanur Altun, Aybüke Asil, Bilgehan Emiroğlu, Meryem Şerife Altunçanak, Zehra Keyvan, Apdullah Soybir, Haydar İlbasan, Halide Gök, Nihal Öncü, Başak Erşahin, Metin Yılmaz, Derya Tanrıkulu Yazan : Alper Boran&Yalçın Gül Yönetmen ise ,Sezai Yeşilyurt yapmıştır. 2 perde komedi türünde oynanan öğretmen oyuncular çok beğenilmiştir.

Bu haber 1223 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi