Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Şehitimiz Şevket Çetin i ebediyete uğurladık

Şehitimiz Şevket Çetin i ebediyete uğurladık

Tarih 22 Nisan 2019, 02:11 Editör PINAR YILMAZ

Şehitimiz Şevket Çetin i ebediyete uğurladıkk

Şehitimiz Şevket Çetin i ebediyete uğurladık Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan dört askerimiz ve 6 yaralımız için içimiz yandı. şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin, Kırıkkale'de Nur camiinde binlerin katıldığı protokol ve insanların katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı Aile ve sosyal politikalar bakanı Zehra Selçuk, törene katılarak şehidin annesi Havva Çetin ile ilgilendi,ona teslli verdi göz yaşı döktü. Cenaze namazından önce Anne çetin,Oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı dökerek "Vatan sağ olsun, düşmanlarımın inadına dim dik duracağım. Onları Allah'a havale ediyorum. 4 tane kardeşini daha vatana feda ederim." diyerek ağıtlar yaktı. İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, protokol üyeleri ve vatandaşlar, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu top arabasına kadar taşıdı. Bir süre top arabasında taşınan şehidin naaşı, daha sonra Balışeyh ilçesi İzzettin köyü mezarlığında defnedildi.Vali Sezer Şehidin babasına Mezarı başında Türk bayrağı hediye etti,baba çetin ise bayrağı öperek teslim aldı. Şehit Törenine, şehidin yakınları, Bakan Zehra Selçuk, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, AK Parti Kırıkkale Mv. Ramazan Can, MHP Kırıkkale Mv. Halil Öztürk, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,civar belediye başkanları,AK Parti il başkanı Nuh Dağdelen,Askeri erkan,Vatan için can verenler dernek başkanı,şehit aileleri dernek başkanı ile binlerce vatandaş katıldı.

Bu haber 1124 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi