Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ZAFER TEKİN 'İN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ZAFER TEKİN 'İN 23 NİSAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

Tarih 23 Nisan 2019, 01:04 Editör PINAR YILMAZ

BELEDİYE BAŞKANI RECEP ZAFER TEKİN MİNİK YAVRULARIN 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLADI

BELEDİYE BAŞKANI RECEP ZAFER TEKİN MİNİK YAVRULARIN 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLADI Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin gurur ve coşku günüdür. Sizler ülkemizin geleceği, milletimizin umudusunuz. Ulusumuzun en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanızı istiyoruz. Hepinizi çok sevdiğimizi ve güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınız ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar diliyorum.DEDİ. TEMSİLİ MAKAM TESLİMİNDE ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNİ DUYUNCA GÜLÜMSEYEN TEKİN,SİZİN BU İSTEDİKLERİNİZ ZATEN BENİM SEÇİM BEYANIMDA VERDİĞİM SÖZLERDENDİR İNŞALLAH HEPSİNİ YERİNE GETİRECEĞİM MERAK ETMEYİN DEDİ.

Bu haber 986 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi