Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Temsili makamlar öğrencilere teslim edildi

Bahşılı da Temsili makamlar öğrencilere teslim edildi

Tarih 23 Nisan 2019, 01:32 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Temsili makamlar öğrencilere teslim edildi

Bahşılı da Temsili makamlar öğrencilere teslim edildi Bahşılı Barbaros ilkokulu öğrencileri başta Kaymakam olmak üzere,belediye,ilçe milli eğitim,jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğü makamları geçici olarak öğrencilere teslim edildi. Makamlara oturan öğrencilerin her birisi bir şeyler istedi. Sırasıyla Kaymakam Zikri Şahin'in makamına oturan öğrencilerden Ahmet Kaan Varol ,İlçede Ağaçlandırma ile ilgili çalışma isterken,sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı R.Zafer Tekin'in makamına oturan Barbaros ilkokulu öğrencisi Başkandan okul servisleri ücretsiz olsun,yolların düzeltilmesi,çöplerin alınması,çöp koteynerinin tamamlanması,yüzme kursları,havuz ve çocuklar için halı saha ve Ağaç dikme bayramı istiyoruz dedi.Başkan Tekin ise 15 yıldır biriken kamu ve piyasaya olan 40 milyon 350 bin tl borçlar birikmiş bunları nasıl çözeceksin yeni başkan haydi bakalım dedi.belediyenin borç batağı içinde bulunduğunu dile getirdi.en yakın zamanda Ağaç dikme bayramı organize edeceğiz merak etmeyin dedi. Milli Eğitim müdürü M.Bahadır Dülger'in makamına oturan öğrenci ise eğitimin Bahşılı da iyi gittiğini büyüdüğü zaman Doktor yada Öğretmen olmak istediğini söyledi. Jandarma Karakol komutanı Abbas Şahbaz ın makamına oturan Aydın Berk Cengiz isimli öğrenci ise,jandarma araçlarının köy devriyelerini sıklaştırması,hırsızlıklara karşı önlemler alınması,düğünlerde silah sıkılmamasını sağlamalarını istedi. İlçe Emniyet müdür vekili Dursun Ergün'ün makamına oturan öğrenci Rişan Kahraman ise asayişin sağlanması,düğünlerde silah atılmaması ve trafik ışıklarının bekleme süresinin çok olduğunu düzeltilmesi gerektiğini istedi.

Bu haber 1152 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi