Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Bahşılı da istişare toplantısı düzenledi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Bahşılı da istişare toplantısı düzenledi

Tarih 30 Mayıs 2019, 04:00 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Bahşılı da istişare toplantısı düzenledi
edinilen bilgiye göre İlçeler'e düzenlenen seri toplantılarda bugün Bahhşılı ilçesi 'ni inceledi.

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Bahşılı da istişare toplantısı düzenledi edinilen bilgiye göre İlçeler'e düzenlenen seri toplantılarda bugün Bahhşılı ilçesi 'ni inceledi. Kaymakam lık bahçesinde karşılanan vali sezer daha sonra Kaymakam lık makamına geçti.burada kısa bir iştişare yapan vali sezer Belediye Başkanı R.Zafer Tekin i ziyaret etti.Belediyenin içme suyu personel giderleri kademe ve araç parkuru gibi bazı konularda Vali Sezer bilgilendirildi.daha sonra Başkan Tekin Vali Sezere Özel bir Kuran-ı kerim hediye etti. Daha sonra İlçe Geneli iştişare toplantısı için Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu salonuna geçildi. genellikle mahalle ve köy muhtarları,il genel meclis üyeleri,belediye ve kurum amirleri ve halkın katıldığı toplantıda sorunları dinledi notları alındı köy muhtarlarının talepleri kayıtlara geçti. Küreboğaz muhtarı içme suyu sıkıntısını dile getirirken,Doğanay mahallesi muhtarı ise toki sokaklarında aydınlatmaların yanmadığını bildirdi.Rafineri sitesinide içine alan Yeşilköy mahalle muhtarı Yaşar koç ise Rafinerideki boş bırakılan kartal tepesi ve şahin tepesine sahip çıkıldığı için teşekkür ederken 11 km.lik asfalt yolunda yamalarının yapılması talebini iletti.Sivil vatandaş Mehmet yorgun ise spor yapabilecekleri kapalı spor salonu istedi,gençlik merkezini beklediklerini belirtti. Belediye başkanı R.Zafer Tekin ise eski Bahşılı mezarlık köprüsünün tehlike arz ettiğini,yeşilvadi Aile piknik alanı ve dere ıslahı için destek beklediklerini,ayrıca Barajdan bir hatla veya dağdan geçen hattan yukarı Bahşılı ve çamlıca arazilerinin sulanması için destek beklediklerini ve karadere yatağının selin getirdiği taşları ağaçları temizlenmesini istedi.Bahçeli Mahallesindeki 11 Öğrencinin Taşınma Sorununu Dile Getirdi,İlçe İçerisinde Kapsamlı Bir Anadolu Lisesi Talebinde Bulundu. Vali Burada Bahşılı ilçe si çok şanslı, konum olarak çok güzel bir yerde buraya yapılan yatırımlarla önümüzdeki yıllarda buralara binlerce insan akın edecek.millet bahçesi projesi son aşamaya geldi.zaten bu proje Türkiye de tek bir proje olacak,nasıl çocuk trafik eğitim parkı kazandırıldı ise bu millet bahçesi de celal bayar parkını içine alacak ve Türkiye nin önemli kültürel varlıklarını temsilen minyatür görseller yapılacak. valilik olarak özel idare ve diğer birimlerimizle 185 köy 8 ilçemizi yaşanır bir yer yapabilmek için elimizden gelen çalışmaları gösteriyoruz.dedi. muhtarların sorunları ile yakından ilgileniyoruz.onlar ve il genel meclis üyeleri de takip etsin.dedi.daha sonra belediye kademesini ve yeşilvadi aile piknik alanını gezdi. Tüpraş lojmanları yanındaki kartal tepesi ve Şahin tepesini ziyaret ederek buralar hakkında muhtar yaşar koç tan geniş bilgiler aldı.bu ziyaretinde orman müdürlüğü,özel idare,belediye ve kaymakamlık hazır bulundu.buralara da çok farklı projelerimiz yapılabilecek dedi.

Bu haber 866 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi