Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Asof 2022 Türkiye Turnuvası Turna Balığı yakalama final yarıması

Asof 2022 Türkiye Turnuvası Turna Balığı yakalama final yarıması

Tarih 14 Kasım 2022, 22:56 Editör Hatice Akgül

Asof 2022 Türkiye Turnuvası Turna Balığı yakalama final yarıması

Asof 2022 Türkiye Turnuvası Turna Balığı yakalama final yarıması Hacılar kasabasında düzenlendi. Asof başkanı, serkan inaç bugün burda yine türkiye rekoru kırıldı. Asof 2022 Türkiye Turnuvası Turna Balığı yakalama final yarışması Hacılar kasabasında düzenlendi en büyük turna balığı 101,5 cm.ile İsmail Akyüz Türkiye rekoru kırdı. Hacılar belediye başkanı Mehmet Koyuncu 101,5 cm lik balıkla poz verdi. Başkan Serkan İnaç AA muhabirine Şunları iletti,2022 yılında dereceye girenlerin final yarışması yapıldı. kapulukaya bizim için özel bir saha.Turna balığında ciddi bir balık popülasyonu olan yer büyük baliği olan yer. birazda tarafsız saha bizim için. sağolsun valimiz hacılar belediye başkanımız özel idaremiz tarım müdürlüğümüz çok büyük destek verdiler. dolayısıyla kapulukayayı barajını seçtik. Her türlü ihtiyaçlarımız karşılandı. Türkiye genelinde 67 yarışmacı katıldı. Bunlar 8 ayrı bölgelerde yarışmaya girip derece alanlar. Türkiye derecesi burada yapıldı. 2023 yılı yarışlarından 1000 kişinin katıldığı yine bir yarışmamızı burada yapacağız. emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi. Yarışma sonunda bütün balıkların ölçümünden sonra tekrar suya bırakılarak hayata döndürüldü. Dereceye giren yarışmacılar plaket madalya ve çeşitli firmaların ödülleri verildi. Ev sahibi Hacılar belediye başkanı Mehmet Koyuncu da plaket alarak sizleri burada ağırlamaktan onur duyduk,her zaman bu tür yarışmalarınızda kapımız parkımız baraj kıyılarımız sizlere açıktır dedi.

Bu haber 366 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi