Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Belediye Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı Arası Toplu Taşıma Yapan Dolmuşcu Esnafı İle Anlaşma Sağladı

Bahşılı Belediye Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı Arası Toplu Taşıma Yapan Dolmuşcu Esnafı İle Anlaşma Sağladı

Tarih 11 Aralık 2022, 00:16 Editör Hatice Akgül

Bahşılı Belediye Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı Arası Toplu Taşıma Yapan Dolmuşcu Esnafı İle Anlaşma Sağladı

Bahşılı Belediye Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı Arası Toplu Taşıma Yapan Dolmuşcu Esnafı İle Anlaşma Sağladı Bahşılı Belediye Başkanlığı yöneticileri Kırıkkale /Bahşılı Arası Toplu Taşıma Yapan Dolmuşcu Esnafı İle Anlaşma Sağlandığı bildirildi.Belediye başkanlığı makamında yapılan toplantıda 12 dolmuşcuda katılarak karşılıklı 21 maddelik konularda uzlaşma sağlandı. Başkan Recep Zafer Tekin ise AA muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi, Halkımızın refahı için ne gerekiyorsa yapıyoruz Halkımızın taleplerini bizim kriterlerimizi masaya yatırıp konuştuk ve 21 maddelik bir anlaşma ile karşılıklı imzalar attık. Toplu taşıma yapan esnaflarımız konulan kurallara uymayı ve taahhüt edilen hususları yerine getirmeyi kabul etmişlerdir. Toplantı tutanağının içeriğinde Kırıkkale-Bahşılı arasında D4 belgesi ile taşımacılık yapan esnaflar “Dolmuşcu Esnafı Aracı/Araçları”, Bahşılı Belediye Başkanlığına ait toplu taşıma araçları “ Belediye Aracı/Araçları” olarak anılacaktır. Yapılan anlaşmada, Belediye araçları ile dolmuşcu esnafı araçlarının sıra ile kalkması, Kırıkkale-Bahşılı arası toplu taşıma hizmetinin saat:23:45’e kadar devam etmesi, Belediye Zabıta Amirliğinin sürekli olarak hat üzerinde çalışan araçları denetlemesi, Dini bayramlarda Dolmuşcu esnafı resmi tatil süresince ilçe halkını ücretsiz taşıyacaktır. Belediye tarafından çalışan dolmuşcu esnafının ücreti ödenecek olması, Dolmuşcu esnafı; Belediye tarafından kendilerine teslim edilen araç içi tanıtım LCD ekranları araçlarına monte ettirecekler ve çalışma saatlerinde Belediye tarafından kendilerine teslim edilen görüntüleri yayınlanması, Çalışma bakanlığından belgeli engelli vatandaşların ücretsiz taşınması,Kaymakmalık tesbitli fakirlik belgeli kişilerden ücret alınmaması gibi 21 maddede anlaşma sağlanmıştır. Karşılıklı imzalar atılarak protokole uyulması şartı ve uyulmadığı takdirde cezai müede uygulanması karara bağlanmıştır.bütün hemşerilerime teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun.dedi.

Bu haber 394 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi