Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Cinayet Böyle İşlendi

Cinayet Böyle İşlendi

Tarih 12 Mart 2010, 08:23 Editör PINAR YILMAZ

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Boduru Böyle Öldürdü.

Kırıkkale, dün saat 18.30 sıralarında Zafer Caddesi 1.sokaktan gelen silah sesleriyle sarsıldı.
Hacılar’ın MHP’li Belediye Başkanı Memduh Bodur, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralı bir halde hastaneye kaldırıldı. Bodur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Adım Adım Cinayete Doğru
Haberkale’nin görgü tanıklarından edindiği bilgilere göre Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, dün akşam saatlerine doğru Hacılar’dan Kırıkkale şehir merkezine geldi. Kırıkkale’de bazı işlerini gerçekleştiren Bodur, son olarak Zafer Caddesi 1.sokakta bulunan bir elektronik mağazasına girdi. Burada bir süre kalan Bodur, daha sonra yanında bir kişiyle dükkân dışına çıktı.
Sohbet Ederken Sırtından Vuruldu
Belediye Başkanı Bodur, dükkândan birlikte çıktığı kişiyle beraber kaldırımda sohbet etmeye başladı. İşte tam bu sırada Bodur’un arkasında karşı sokağın başında bulunan katil zanlısı Bülent K., silahını ateşleyerek arka arkaya Bodur’a 3 el ateş etti. Kurşunların hedefi olan Bodur, birkaç adım attıktan sonra yere yığıldı.
2 El de Kafasına
Katil zanlısı Bülent K., yere düşen Bodur’un yanına gelerek 2 el de kafasına ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Yaşanan silahlı saldırı sonucu tam bir kaosun yaşandığı sokakta, çevreden yetişen vatandaşlar hemen ambulans ve polisi aradı. Olay yerine çağırılan ambulans beklenirken, Memduh Bodur yerde hızla kan kaybediyordu.
Hastanede Kurtarılamadı
112 acil ambulansı olay yerine oldukça hızlı bir şekilde intikal etti ve ağır yaralı Bodur’u Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Polis ekipleri de olay yerini kordon altına alarak gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Ambulansla hastaneye getirilen Memduh Bodur, burada hemen ameliyata alındı. Bodur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bodur’un yaralandığı haberiyle acil servis önüne gelen yüzlerce Hacılarlı vatandaş ise ölüm haberini aldıklarında adeta kahroldu.

Bu haber 11380 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi