Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gar personeli iftarda buluştu

Gar personeli iftarda buluştu

Tarih 21 Eylül 2008, 16:00 Editör PINAR YILMAZ

TCDD Kırıkkale Tren Garı güvenlik personelleri tarafından önceki gün iftar yemeği düzenlendi.

Gar personeli iftarda buluştu

TCDD Kırıkkale Tren Garı güvenlik personelleri tarafından önceki gün iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen iftarda istasyon personelleri yoğun iş temposundan uzak bir akşam geçirmenin keyfini yaşarken birlik beraberlik mesajları verildi.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

TCDD Kırıkkale Tren Garı güvenlik personelleri tarafından önceki gün iftar yemeği düzenlendi. Tren garı içerisinde verilen iftarda Kırıkkale Tren Garı personelleri olarak birlik beraberlik mesajları verildi. Bu yıl 6. düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde söz alan Tren Garı Koruma Güvenlik Amiri ve Demirspor Kulüp Başkanı Mustafa Gümüş, bu yıl 6. düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Geleneksel hale gelen iftar yemeklerinde amaçlarının TCDD görev yapan güvenlik teşkilatı ve tüm personeli bir araya getirmek ve birlik beraberlik mesajlarının verilmesi olduğunu söyledi.

 

ÇALIŞANLAR İÇİN KURBAN KESİLDİ

Verilen iftar yemeğinin tüm personellerin birlik beraberlik ve kaynaşmalarına araç olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüş, “Bu yıl ki iftar yemeğimizde bir değişiklik yaptık ve TCDD Güvenlik teşkilatı ve tüm personelimizin görevlerinin yoğun olması ve özveri ile çalışmaları nedeniyle bir kurban kesip iftarımızı gar içerisinde yaptık. Kesilen kurban ile de inşallah tüm personelimizin kazalardan, belalardan ve musibetlerden uzak bir ömür geçirmeleri için dua edip adak adadık. Allah kabul etsin. İftar yemeğimize bizleri kırmayıp davetimize katılan tüm gar personeline ve yolcularımıza, iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen tüm güvenlik personellerimize ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm gar personelimize teşekkür ederim” dedi.

 

İftara yolculuk için gara gelen ve iftarını Kırıkkale’de açmak zorunda kalan yolcuların da davet edilmesi iftar yemeğine ayrı bir güzellik kattı. Tren garlarında bu tür etkinliklerin olmasından oldukça memnun kalan yolcular iftar yemeğini düzenleyen güvenlik teşkilatına teşekkür ettiler.

Bu haber 2497 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yaşam

ÖZEL GAZİ KOLEJİ YAŞLILAR EVİNE ANLAMLI ZİYARET

ÖZEL GAZİ KOLEJİ YAŞLILAR EVİNE ANLAMLI ZİYARET ÖZEL GAZİ KOLEJİ GÜNIŞIĞI YAŞLI HİZMET MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Rekabet Fazla Uzun Sürmedi

Rekabet Fazla Uzun Sürmedi KIRIKKALE ARASI REKABET SONA ERDİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi