Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Annelere  plaket verildi.

Annelere plaket verildi.

Tarih 10 Ekim 2008, 12:37 Editör PINAR YILMAZ

Her yıl Ekim ayının ilk haftasında kutlanan Emzirme Haftası ile ilgili olarak Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde düzenlenen törende lider annelere plaket ve gül verildi.

Her yıl Ekim ayının ilk haftasında kutlanan Emzirme Haftası ile ilgili olarak Kırıkkale  Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde düzenlenen törende lider annelere plaket ve gül verildi.Emzirme haftası ile ilgili olarak Kırıkkale Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde düzenlenen törenle yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı lider annelere plaket ve gül takdimi yapıldı. Törene Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Tekin Akça, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Osman Şengül, Şube Müdürü Mehmet Keskin ve çok sayıda gönüllü anne katıldı. Tören sonrası serviste yatan annelerin ve poliklinikte muayene olan anne ve anne adayları ziyaret edilerek emzirme haftası münasebetiyle güller takdim edildi. Emzirme haftası kutlamaları çerçevesinde önümüzdeki günlerde yeni etkinlikler düzenlenmesi bekleniyor.

 

Bu haber 2194 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Dünya

Basın halkın sesidir

Basın halkın sesidir Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle G...

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi