Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Anadolu Kartalları ulusal medyaya yüklendi

Anadolu Kartalları ulusal medyaya yüklendi

Tarih 06 Ekim 2010, 12:31 Editör PINAR YILMAZ

Anadolu Kartalları ulusal medyaya yüklendi

Anadolu Kartalları ulusal medyaya yüklendi

 

Hepar Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Atmaca Referandum sonrası AKP iktidarının ilk saldırısı medyaya karşı olmasına karşın halen basın yayın organları AKP nin yaptığı yanlış uygulamalara karşı haber ya da bildiriler yayınlamamakta olduğunu söyledi.

 

Atmaca konuşmasında “Medya patronları maalesef tarafsız değildir. Referandum sonrası AKP iktidarının ilk saldırısı medyaya karşı olmasına karşın halen basın yayın organları AKP nin yaptığı yanlış uygulamalara karşı haber ya da bildiriler yayınlamamaktadır. Referandum öncesi partimiz meclisteki partilerin dışında meydanlara inen tek siyasi parti olmasına karşın Medya tarafından üstünün kapatılması gözümüzden kaçmamıştır. Medya patronlarının AKP aleyhine hiçbir haber yapmamalarını ve adeta AKPnin basın sözcülüğünü yapmalarının sebebinin altında Kendi kirli çamaşırlarının ortaya çıkmaması olduğunu biliyoruz ve 2011 genel seçimlerinden hemen sonra hesabının sorulacağını kirli olan her şeyi temizleneceğini Genel Başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu her fırsatta beyan etmektedir. Yine 30 Ağustos Zafer Bayramında Parti otobüsümüze ve Türk Bayrağına Afyon İlçehisar da Emniyet güçleri tarafından yapılan saldırı ne Medyada yer bulmuştur ne de bizler tarafından unutulmuştur. Ayasofya’da iki yüz kişi Ayin yapacaklarını beyan eden Yunan Asıllı bir Amerikan vatandaşının açıklamasının ardından En sert tepkiyi veren siyasi Parti olmamıza karşın yine medya tarafından üstünün kapatılması ve hatta Ayasofya’da o gün Parti teşkilatımız tarafından nöbet tutulması dahi haber konusu olmaması bu medyacılarının kimlerle ortak çalıştığını kanıtlar vaziyettedir. Her hangi bir gazetede köşe yazıları yayınlayan soy isminin DiliAK mı DilipAK mı olduğunu anlamadığımız bir kişi partimizin hızlı yükselişini gölgelemek adına yaptığı karalama yazıları unutmasınlar ki sadece bizim doğru yürüyüşümüzü kanıtlar vaziyettedir. Genel Başkanımızın bu denli dürüst hayatı PKK ya karşı verdiği Askeri başarının arkasında Ekonomik ve siyasi fikirleri medya tarafından görmezden gelinmektedir. Bütün bu olumsuzluklara karşı şu kesinlikle bilinmelidir ki Partimiz bu olumsuzlukları hiçbir zaman unutmayacaktır.  Şu da kesinlikle hafızalara kazınmalıdır ki bu olumsuzluklardan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı gibi duygu sömürüsü yapılmayacaktır. Yılmadan Yıkılmadan mücadelemiz Çağdaş Türkiye’ye kadar devam edecektir.

            Partimiz 2008 yılında kurulmasına karşın hızlı yükselişine devam etmektedir. Bazılarının karalamaya bazılarının da başarıların üstünü kapatmaya çalıştığı Hak ve Eşitlik Partisi Halka yapılan bir çağrı üzerine 36 günde kurulmuş mevcut partilerin aksine maddi desteğini hazineden değil manevi desteğini AB ve ABD den değil tüm desteğini halktan alan bir siyasi partidir. Yine partimiz henüz 1 yıl öncesine kadar yapılan tüm anketlerde diğer seçeneğinin içerisinde olmasına karşın bugün İktidar partisinin dahi yaptığı kamuoyu araştırmalarında ve anketler de % 5 ile %7 arasında bir sonucu görmektedir. Partimizin kuruluşunun üzerinden 2 sene gibi az bir süre geçmesine karşın 60 il 400 küsür ilçe ve yüzlerce beldede örgütlenme çalışmalarını tamamlamıştır. Şehrimiz Kırıkkale’de merkez ilçe başkanlığı örgütlenmiş bunun dışında 2 ilçe ve 3 belde’de örgütlenmemiz tamamlanma aşamasına gelmiştir. Gençlik Kolları Başkanlığı olarak İl ve İlçelerde teşkilatlanmamız tamamlanmıştır. Bayramda Şehit ailelerimiz evlerinde ziyaret ettik, her daim yanlarında olduğumuzu ilettik. Elimizden geldiğince halkın nabzını tutuyoruz, ne istediklerini öğreniyoruz. Biz reklam, afiş, etiket yada barkot peşinde koşan bir siyasi parti değiliz. Siyasi olarak amacımız 2. Milli uyanışın sembolü olup, Türkiye Cumhuriyeti Vatan toprakları üzerinde Sağ Sol Din Dil ve Irk ayrımı yapmadan milli Bütünlüğü sağlamaktır. AKP hükümeti başı sıkıştığı zaman partimizin doktrininin den bir şeyler alıp bunun da reklamını yaparak halkı kandırmaya çalışmaktadır. Tek tip askerlik Parti Doktrinimizde 2 yıldır bulunmaktadır. AKP bunun reklamını yapıp kendi propagandası olarak kullanmaktadır. Bu davranışları onların hırsızlığını gözler önüne sermeye yetmektedir. Ülkemizin stratejik kurumları, bankaları ve fabrikaları özelleştirme adına yabancılara peşkeş çekilmiştir. Halk önce işsiz ve aç bırakılıp sonra dilenci konumuna düşürülmüştür. Bu Türk Milletine yapılan en büyük hakarettir. Genel Başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu yayınladığı doktrininde ülkemizin tüm sorunlarını ele almış ve çözümlerini içerisinde sunmuştur. Halkımıza düşense o doktrine bir yerler ulaşıp ülkesi, vatanı, milleti ve Bayrağı adına en iyi kararı vermektir. 2011 seçimlerinde Türk Milletinin bu kez en doğru kararı vereceğine inanıyorum.

 

                                                                                             

                                                          

                                                                                 

Bu haber 2185 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi