Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Öğrenci Okulun İkinci Katından Düştü

Öğrenci Okulun İkinci Katından Düştü

Tarih 30 Aralık 2010, 18:00 Editör PINAR YILMAZ

Okulun İkinci Katından Düşen Öğrencinin Burnu Bile Kanamadı

-KIRIKKALE'DE BİR KIZ ÖĞRENCİ OKULUN İKİNCİ KATINDAN DÜŞTÜ

-OKULUN İKİNCİ KATINDAN DÜŞEN ÖĞRENCİNİN BURNU BİLE KANAMADI

 

Kırıkkale Kızılırmak Mahallesi Yahşihan caddesinde eğitim öğretim veren Leyla-İsa ilköğretim okulunun da bir kız öğrenci ikinci kattaki sınıfının penceresinden dışarıyı seyrederken aşağı düştü.

Edinilen bilgiye göre 6. sınıfta  S.Ö isimli kız öğrenci Kendi sınıfının penceresinden dışarıyı seyrederken dengesini kaybederek aşağı düştüğü,ama yara almadan kurtulduğu bildirildi.

İhtisas Hastanesi Acil serviste Bayan müşahede odasında gözetim altında tutulan öğrencinin yanında bulunan okul müdürü Fikret Çetinkaya ise olayı şöyle anlattı.”bugün öğle arasında  Leyla-İsa Aktuğ İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencimiz  sınıfta kimsenin olmadığı bir zamanda pencereyi açarak dışarıyı seyrederken dengesini kaybederek aşağı okulunun arka tarafına toprak zemine düşer.son anda düştüğünü gören diğer bir arkadaşı hemen öğretmenlerine haber verir.Okul yönetimi olarak hemen acil 112 Ambulansını çağırdık. yüksek Yüksek ihtisas hastanesine kaldırılan öğrencinin ilk müdahalelerinin ardından vücudunda herhangi yaralanma,kırık olmaması,beyin teomografisinin çekilmesi hepimizi sevindirmiştir.bir iki saat daha gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edilerek okula gönderilecektir.büyük geçmiş olsun.” dedi.

Hasta yatağında yatan S.Ö ise,”ben kendim pencereyi açarak dışarıyı seyrederken fazla sarkmışım birden dengemi kaybederek kendimi aşağıda buldum.kimse yoktu.oyun falan oynamıyordum.yapılmaması gereken bir hareket yaptım ailemden ve okul müdürümden özür dilerim.bir dahamı tövbe yapmam.”diyerek herkesten özür diledi.

Hastane yetkilileri tarafından kız öğrencinin serumu bittiği zaman taburcu edileceği hayati bir tehlikenin olmadığı bildirildi.

AY-Haberci

 

Bu haber 2546 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi