Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

AKP Meclis Gurubundan Karmaş a ziyaret

AKP Meclis Gurubundan Karmaş a ziyaret

Tarih 24 Şubat 2011, 01:44 Editör PINAR YILMAZ

AKP Meclis Gurubundan Karmaş a ziyaret

Meclisten Karmaş’a ziyaret

            Bir süredir şehir içi taşımacılık hizmetini yürütmekte olan Karmaş otobüs firmasına meclis Akparti grubu tarafından ziyarette bulunuldu.

            Ziyarette şehir içi taşımacılığı hakkında bilgi veren Karmaş otobüs işletme Müdürü Erdal Köprü “amacımız Kırıkkale halkına en güzel şekilde hizmet etmek. En kaliteli hizmeti sunarken vatandaşın hakkını korumaktır. Gerek kalifiye personelimiz ve gerekse sorunsuz araçlarımız ile hizmet verme gayretindeyiz. Şehir içerisinde ulaşılmayan bölge kalmaması için belediye yönetimi ile sıkı işbirliği içerisinde çalışma çabamızı sürdürüyoruz. Bizler bu hizmeti yürütürken elbette bir ticari amaç güdüyoruz. Ancak hizmet düşüncesini öne çıkararak halka kaliteli hizmet verildiğinde ticaretin zaten kendiliğinden oluşacağını biliyoruz. bu bağlamda belediye yönetimi ile iyi ilişkiler gösterdiğimizin belirtisi olan Meclis üyelerimizin ziyaretinden son derece memnunuz.” Şeklinde konuştu.

            Halkın arzusu önemli

            Kırıkkale belediye meclisi Akparti grup başkanı Fazlı Güventürk ile meclis üyesi Erol Tekin’in katılmış olduğu ziyarette konuşan Başkan Fazlı Güventürk “ görevi devraldığı günden beri çalışmalarını yakinen izlediğimiz şehir içi taşımacılıkta güzel işler başaran Karmaş firmasına ve onun Kırıkkale’de sorumlusu olan firma müdürü Erdal Köprü’ye teşekkür amaçlı yapmış olduğumuz bu ziyarette almış olduğumuz bilgiler bizi mutlu etti. Vatandaşa hizmeti sunarken kalite ve ciddiyet çok önemlidir. Gördük ki bu hizmet gerekli önem verilerek yapılıyor. Bu hizmete Belediye Başkanımız Sayın Veli korkmazın büyük önem verdiğini bir kere daha vurgulamak isteriz. İl başkanı Mehmet Demir ile yaptığımız görüşmede kendileri de halka hzimetin duyarlı biçimde yapılması üzerinde durmuştur.” Dedi.

            Kırıkkale spor jesti

            Erol Tekin  ve Fazlı Güventürk  daha sonra şehir içi otobüs firmalarına Kırıkkale spor amblemi koyan firma müdürüne bu jestinde dolayı teşekkü

Bu haber 2069 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi