Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Tüpraş Kırıkkale Türk Sanat Müziği Korosu 3. Kez Sahne Aldı

Tüpraş Kırıkkale Türk Sanat Müziği Korosu 3. Kez Sahne Aldı

Tarih 24 Şubat 2011, 02:02 Editör PINAR YILMAZ

Tüpraş Kırıkkale Türk Sanat Müziği Korosu 3. Kez Sahne Aldı


Tüpraş Kırıkkale Türk Sanat Müziği Korosu 3. Kez Sahne Aldı

 

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi çalışanlarımızın oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korosu 15 Şubat 2011 tarihinde üçüncü konserini verdi. Kırıkkale Rafinerisi Sosyal Tesisleri’ndeki “Kardelen” konserine Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut, Genel Müdür Yardımcıları Gürol Acar, Yılmaz Bayraktar, Hasan Tan ve Aygaz Kırıkkale Dolum Tesis Müdürü Abdullah Çay,Petrol-iş sendikası Kırıkkale Şube başkanı Recep sefer,idari sekreter Mertgün altınok,Mali sekreter Ömer Olgun 'da katıldı. 

Geleneksel hale gelen Türk Sanat Müziği buluşmalarının üçüncüsünde  Rafineri Müdürü Engin Ardanuç ev sahipliği yaparken, Şef Coşkun Açıkgöz yönetimindeki TSM Korosu’nun konserini izleyen Kırıkkale Rafinerisi çalışanları aileleri ile birlikte keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Korist olarak koroda görev alan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Pirinç Fabrikası Müdürü Halil Karataş’ın, Tüpraş’ın çözüm ortaklarından Us Grup personeli Cemile Özdemir ile Ritim-Saz sanatçısı Orhan Akmaz’ın katkıları ile gerçekleşen konserde, Kırıkkale Rafinerisi İşletme Müdürü Mehmet İlhan Zengin’in kızı Merve Zengin de solist olarak sahne aldı. Ankara Radyo Evi saz sanatçılarının da eşlik ettiği konseri Derya Kaya sundu.

 

Petrol sektöründe performansına özenilen, çevre ve yaşam değerlerine saygılı, öncü bir şirket olma hedefi ile; yenilikçi uygulamalarla sektörümüzü yönlendirmek ve ülkenin petrol ürünleri ihtiyacını karşılamak için kararlılıkla yürüyen Tüpraş, çalışanları ile sosyal etkinliklerde zenginleşmeye devam ediyor.

 

Türk Sanat Müziği’ne gönül veren Tüpraşlıların bir araya geldiği; 8 kadın, 10 erkek ve olmak üzere 18 koristten oluşan Tüpraş Kırıkkale Türk Sanat Müziği Korosu, 8 Kasım 2007 tarihinde şef Coşkun Açıkgöz yönetiminde kuruldu. 26 Haziran 2009 tarihinde ilk konserleri “Vuslat’’, 15 Haziran 2010 tarihinde ikinci konseri “Sevda Sesi” ile sahne alan, ilk yıllarda rast ve nihavent eserlerle çalışan koro, ilerleyen zaman içerisinde hicaz, hicazkar gibi eserlerle içeriğini zenginleştirerek çalışmalarını sürdürdü. Her konserde ayrı bir tad yakalayarak dinleyicilerini büyüleyen Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi Çalışanlarından oluşanTürk Sanat Müziği Korosu; “Kardelen” isimli üçüncü konseri ile dinleyenleri ile yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

AY-Haberci

 

 

Bu haber 5508 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi