Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Sulakyurt a 12 Derslik Okul Yapılıyor

Sulakyurt a 12 Derslik Okul Yapılıyor

Tarih 24 Şubat 2011, 02:10 Editör PINAR YILMAZ

Sulakyurt a 12 Derslik Okul Yapılıyor

-SULAKYURT'TA 16 DERSLİK OKULUN İNŞAATINA BAŞLANDI

  Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde daha önce planlaması yapılan 16 derslikli ilköğretim okulunun inşaatına başlandı. 

 450 metrekare bina oturumu olan yeni okul binasının, Sulakyurt merkezde bulunan Cumhuriyet ilköğretim okulu bahçesindeki 158 ada 1 parsel üzerine yapılmakta. 

 Ödeneği Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen 16 derslikli okul binasının tamamlanması durumunda, Sulakyurt'taki Hakim Mehmet Çakıroğlu ve Cumhuriyet İlköğretim okullarının yeni yapılacak olan okul binasında birleştirilmesi, ilköğretimlerin birleşmesiyle boşalan Hakim Mehmet Çakıroğlu İlköğretim okuluna ise Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin taşınacağı belirtildi.

İlçede eğitim adına yapılmakta olan en güzel hizmetlerden biri olduğu belirtilen yeni okul binasının, ilgili müteahhit firma tarafından 180 iş gününde tamamlanarak 2011-2012 eğitim öğretim dönemine yetiştirileceği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, ''İlçemizde yeni bir okul binasına daha kavuşmak için inşaatımıza başlamış durumdayız. Belirlenen süre için inşaatın bitmesiyle yeni eğitim öğretim döneminde çocuklarımız yeni binamızda daha güzel şartlarda eğitim görecekler. Bu güzel ortamlar sayesinde ilçemizdeki eğitim başarımız hedefimiz olan ilk yüzde 20 sevilerine ulaşmaktır. Çocuklarımıza layık bir güzel ve ferah bir ortam sağlayacağız.

 Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin Hakim Mehmet Çakıroğlu ilköğretim okul binasına taşınmasıyla boşalan binaya ise civar köylerimizden gelip de okumak isteyen ama ilçede kalma yeri olmayan kız çocuklarımıza yönelik öğrenci pansiyonu planlamış durumdayız. 

Eğitim adına yapmış olduğumuz bu tür çalışmalar tüm öğrencilerimizin eğitim kalitesini artıracak ve hedeflediğimiz başarıya da ulaşacağız. Çalışmalarımıza önemli katkılar sağlayan İlçe Kaymakamımız Hasan Ongu da projemizi ilk başladığı günden itibaren destekleyip benimseyerek, okul inşaatının biran önce başlaması için çeşitli girişimlerde bulunarak büyük destek sağlamıştır. Buradan kendisine ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.

Haberci71 (AA-AK)

 

Bu haber 2364 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi