Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Tiyatro Şubat Sanat ve Şehir Buluşmalarına Hızla Devam ediyor

Tiyatro Şubat Sanat ve Şehir Buluşmalarına Hızla Devam ediyor

Tarih 27 Şubat 2011, 23:18 Editör PINAR YILMAZ

Tiyatro Şubat Sanat ve Şehir Buluşmalarına Hızla Devam ediyor

TİYATRO ŞUBAT SANAT VE ŞEHİR BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Tiyatro Şubat’ın katkılarıyla Kırıkkale seyircisine “Her Yöne 90 Dk.” İsimli oyunlarını sergileyen İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları ilimizden memnun ayrıldı.

 

Geçtiğimiz Cuma akşamı Tiyatro Şubat’ın katkılarıyla Kırıkkale seyircisine eğlenceli ve hoş dakikalar geçirten İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları şehrimizden çok memnun ayrıldı. Oyun sonrasında Tiyatro Şubat adına plaket veren Sezai Yeşilyurt oyuncuların performansından ve oyuna olan talepten çok memnun olduğunu açıkladı. Kırıkkale seyircisinin bu tip faaliyetlere hasret olduğunu belirten Yeşilyurt bundan böyle bu tür aktiviteleri sık sık gerçekleştireceklerini ifade etti.

  

 

Oyun sonrası oyunculara bir yemek veren Taksim Menkul Kıymetler Borsası Kırıkkale Şubesi Müdürü Murat Aslan İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularını Kırıkkale’de ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Oyundan sonra verilen yemeğin son derece sıcak ve dostane bir ortamda geçtiğini dile getiren Aslan “ Oyuncuların performansından son derece memnun kaldık. Bu tür faaliyetler Kırıkkale’mize tanınması ve tanıtılması anlamında çok faydalar getirecektir. Kırıkkale’mize bu tür faaliyetleri kazandıran Sezai Yeşilyurt’a teşekkür ederim” dedi.

 

  

Yemek sırasında Kırıkkale konusu açılınca oyuncular çok memnun olduklarını dile getirdi. Papatyam dizisinin sevilen oyuncusu Deniz Oral seyirciden çok memnun olduklarını belirtirken “22 Mart’ta Ankara’dayız. Keşke imkan olsa da Kırıkkale seyircisi ile tekrar buluşabilsek. Seyirciden son derece memnun kaldık. Murat bey ve Sezai Bey’e katkılarından dolayı teşekkür ederim dedi.”

Bu haber 2336 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi