Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İşitme Engellilerden- Zirveye Sessiz Yürüyüş

İşitme Engellilerden- Zirveye Sessiz Yürüyüş

Tarih 27 Şubat 2011, 23:21 Editör PINAR YILMAZ

İşitme Engellilerden- Zirveye Sessiz Yürüyüş

ZİRVEYE SESSİZ YÜRÜYÜŞ

 

     İlimizi İşitme Engelliler Türkiye şampiyonasında temsil eden KIRIKKALE SAĞIR VE DİLSİZLER SPOR KLÜBÜ ve DERNEĞİ Grubundaki  liderliğini puan farkını koruyarak devam ettiriyor.

   Grup liderliğini 2 hafta önce erteleme maçında Başkent Ankara  İşitme Engellilerini K.kale de yenerek ele geçiren temsilcimiz. Bugün Ankara deplasmanında  oynanan maçta  grup ikincisi Başkent İ.E spor klübü ile 1-1 berabere kalarak  ikinci ile arada ki puan farkını korudu.

 

  Maça evsahibi olmanın verdiği moral motivasyonla  hızlı başlayan Başkent İ.E  ekibimizi ilk yarı boyunca baskı altında tuttu ve karşılaşmanın 15 dakikasında Hakan ın ayağından bulduğu golle maçın ilk yarısını 1-0 önde bitirdi.

 

          Karşılaşmanın ikinci yarısında bambaşka bir Kırıkkale İ.E spor sahadaydı. İkinci devrenin başlamasıyla birlikte roller değişti rakibi karşısında baskılı oynayan maçı kazanmak isteyen bir takım görünümünde olan temsilcimiz di. Nitekim 55. dakika da Burak ın  attığı golle de aradığı gölü bulan İşitme engellilerimiz bu golden sonra sayısız gol fısatı ve direkten dönen toplarla yakaladıkları fırsatları  harcayarak muhtemel bir galibiyeti kaçırmış oldu. Ve maç karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

 

    Maçın bitimi ile birlikte büyük bir coşku yaşayan takımımız sporcuları ve taraftarlar zorlu Ankara deplasmanından çıkarılan 1 puanı doyasıya kutladılar.

 

   Kulüp ve Dernek başkanı Hamza BOZKURT yaptığı açıklamada; Liderlik savaşı verdiğimiz bir ekipten evimizde 3 deplasmanda 1 puan alarak ve onları sıralamada altımızda tutmayı başardık. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi teker teker tebrik ediyorum.

     Ayrıca bu başarımızda payı olan ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen devlet büyüklerimiz Sayın Valimiz Hakan Yusuf GÜNER başta olmak üzere  Sosyal Hizmetler İl  Müdürü Zühtü BOZDEMİR ‘e  İl Emniyet Müdürümüz Kadri KARTAL’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur AYDIN’a ve Belediye Başkanımız Veli KORKMAZ’a  sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve bu desteklerini başarılarla süslemeye devam etmeyi diliyor ve Kırıkkale Fikret Karabudak Stadyumunda 2 hafta sonra oynananacak olan Rize İ.E maçına tüm halkımızı ve  devlet büyüklerimizi davet ediyoruz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

TOPLU  SONUÇLAR:

 

ANKARA BAŞKENT İ.E: 1        KIRIKKALE İ.E: 1

KAYSERİ İ.E: 3 NİĞDE İ.E: 2

TRABZON İ.E: 1 RİZE İ.E: 2

KIRŞEHİR İ.E: 7   AĞRI İ.E:  0

 

S.N.

TAKIMLAR                    

O

G

B

M

A

Y

P

AV

1

KIRIKKALE İ.E

9

6

2

1

25

16

20

9

2

KAYSERİ

9

5

-

4

25

18

15

7

3

RİZE

9

5

-

4

19

29

15

-10

4

ANK.BAŞKENT

8

4

2

2

23

17

14

7

5

KIRŞEHİR

8

4

-

5

28

14

12

14

6

NİĞDE

8

4

-

4

22

17

12

5

7

TRABZON

9

3

2

4

23

14

11

9

8

AĞRI

8

-

-

7

8

45

-

-35

 

Bu haber 2162 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi