Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

BASIN Kartopu oynayarak stres attı

BASIN Kartopu oynayarak stres attı

Tarih 11 Mart 2011, 23:46 Editör PINAR YILMAZ

BASIN Kartopu oynayarak stres attı

BASIN MENSUPLARI HER ZAMAN GÖREV BAŞINDA,AMA ONLARDA İNSAN..?

-ONLARIN KAR TOPU OYNAMAYA HAKKI YOKMU..!

 

İşte size basının her zaman görünmeyen enteresan kareleri.

Basın mensupları her zaman kameranın ve fotoğrafların en güzelini ,en enteresanını yakalamak için çektikleri karelerde görülmezler.

Onların sayesinde Dünyanın haberini,olaylarını,savaşları,depremleri bütün kainatın varlığındaki çözümlene bilen kadar sırlarını Dünya ile paylaşırlar.

Fotoğraf Makinelerinin vizörlerinden be Kameraların bakış açışına göre görüp insanlığın hizmetine sunarlar.Adeta halkın sesi,nefesi,çığlığı,ekmeği,aşı hatta bacılarımızın Aynası olurlar.Vatandaş ile Kamu oyunun aralarında  köprü vazifesi görürler.

Bazen biryere,birköye gazeteci geldi denince sanki savcı gelmiş,Hakim gelmiş,Jandarma gelmiş sorunlarımızı çözecek diye can simidi gibi görürler.ama gel gelelim onlarda insan,onlarında eğlenmeye,halay çekmeye,oyunlar oynamaya bazen de çektikleri karelerin içerisinde bulunmaya hakları vardır.

-2011 kışı girdi gireli kar üç defa yağdı amma toprağın tuttuğunu varsayarsak bugünlerdeki mart ortalarına gelindiği şu gönlerde yağdı.Gündoğdu mahallesinde Vali’mizin yaptığı hayırlı işlerden biride halkın içine girmek yaa işte o saatlerde Basının genç neferleri,Vali beyi beklerken birden makinelerini bırakıp başladılar kar topu oynamaya senmisin ona vuran,yok öbürü daha iyi vurdu derken elleri buz kesene, birde vali bey gelene kadar kar topu oynadılar.

 

onların o mutluluğu görülmeye değerdi.kahramanlarımız ,Kenan,Kadir,mali,Ahmet,Ferman ve yeni gençlerden birkaçı derken olay ateşlendi ve sonunda ise dostça bir araya gelerek yine göreve döndüler niyemi..! çünkü vali bey geldi görev başladı.

AY-Haberci Ağabeylerinin  karelerinden yansımalar.

Bu haber 3241 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi