Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Kırıkkale halkının huzurundayım

Kırıkkale halkının huzurundayım

Tarih 12 Mart 2011, 01:26 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale halkının huzurundayım

Kırıkkale halkının huzurundayım

 

Tarım Bakanlığı’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevinde iken 12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Turgut Özdek, basın toplantısı yaparak aday adaylığını resmen açıkladı.

Parti binasında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Özdek, “Devlet memuru olarak 30 yıl hizmet ettikten sonra bugün itibariyle Milletvekilliği aday adaylığı için görevimden istifa ettim. Allah’ın izni ile takdir olunduktan sonra Milletvekili olarak doğduğum yer ve sevdalısı olduğum Kırıkkale’ye ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Bugüne kadar hemşerilerime ve memleketime hizmette bir nebze katkım olmuş ise ne mutlu bana karınca, kararınca kaderince yapabildiklerim hemşerilerim tarafından yakinen bilinmektedir. İlimizin her türlü hizmete ihtiyacı var, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır, diyerek hizmete bugün talip oldum. Hemşerilerimin ve partililerimin teveccühüne mazhar olmak istiyorum. 2002 yılında kuruluşunda aday adayı olduğum AK Parti’den siyasi hayata devam etmek üzere cesaretimi ve yüreğimi ortaya koyarak Kırıkkale halkının huzuruna çıkıyorum” diye konuştu.

 

Bu haber 2104 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi