Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Kırıkale de Misyonerlik Hareketleri Yine Başladı

Kırıkale de Misyonerlik Hareketleri Yine Başladı

Tarih 13 Mart 2011, 11:42 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkale de Misyonerlik Hareketleri Yine Başladı

KIRIKKALE’DE MİSYONERLİK HAREKETLERİ YİNE SAHNEDE

 

Geçen yıllarda yine bu senaryolar yapılmış ve gençler ,işsizler hedef alınmış her kitabın arasına 100 dolar koyarak fikirlerini yaymak isteyen misyonerler ortay çıkmıştı.hatta bir Cuma çıkışı Hüseyin kahya parkında kitap dağıtımı ihbarı yapılmıştı da sivil ekipler,gazeteciler pusu atmıştık.sonra acemi bir gazetecini ihtiyarlarla parkta konuşmalar yaparak bilgi toplamaya çalışması bütün çalışmaları bozmuştu.

Şimdi ise Yeni bir yöntem geliştiren misyonerler, kargo yoluyla vatandaşlara ulaştırdıkları İncil vasıtası ile inançlarını yaymaya çalışıyor.

 

KARGOYU NEŞE Ş. İSİMLİ KİŞİ GÖNDERİYOR
Kırıkkale'de son günlerde kargo yoluyla birçok vatandaşa, Hıristiyanlığı anlatan İncil, CD ve kitap gönderilmeye başlandı. İzmir'in Selçuklu ilçesinden Neşe Ş., adlı kişi tarafından gönderilen bir kargo, Kırıkkale'de büyük tepki oluşturdu. Gönderilen kargo paketinden 'İncilin çağdaş Türkçe çevrilişi', CD de 'Mesih İsa'nın yaşamı', kitapta ise, 'Marangozdan da öte' konuları işleniyor.

 

TEPKİ GÖSTERDİ
Kargoyu alan A.B., kargoyu gönderenin kendi adını ve adresini nasıl temin ettiğini merak ettiğini söyledi. Olaya tepki gösteren vatandaş, "Kırıkkale Allah (CC)'i bilen, Peygamberini (SAV) seven Müslüman insanlardan oluşur. Bizleri dinimizden kimse döndüremez. Bizim Atalarımız Dinimiz, Vatanımız, Milletimiz ve Bayrağımız için nice şehitler verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu oyunlara da asla gelmeyeceğiz." dedi.

 

 

Bu haber 2079 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi