Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Park ve bahçeler müdürlüğü çalışmalarına hız verdi.

Park ve bahçeler müdürlüğü çalışmalarına hız verdi.

Tarih 16 Mart 2011, 01:38 Editör PINAR YILMAZ

Park ve bahçeler müdürlüğü çalışmalarına hız verdi.

 

Park ve bahçeler müdürlüğü çalışmalarına hız verdi.

Havaların ısınmasıyla beraber, çalışmalarımızı daha da hızlandırarak bitki dikimi, temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra parklarımıza modern çocuk oyun gruplarını ve modern spor aletlerini yerleştirmeye başladık.  

Yenimahalle Aile ve Dinlenme Parkının yanına inşa edilen ve dev oyuncaklar yerleştirilen Dedeler ve Torunlar Parkına çocuklar için modern spor ve kondisyon aletleri monte edildi. Bu uygulamayla çocuklar için güvenli oyun bölgeleri oluşturmanın yanı sıra spor yapma imkanı da sağlanmış oldu. Dedeler ve Torunlar Parkında çalışmalar devam etmektedir. 

Fabrikalar Mahallesinde sert zemin döşeme işi tamamlanan Şirinler Çocuk Oyun Parkına ve mevcut oyuncak grubu eskiyen Şehit Ramazan Bekar Aile Parkına modern çocuk oyun grubu yerleştirildi. 

Osman Gazi Mahallesinde yapımı tamamlanan Hz. Mevlana Parkına modern çocuk oyun grubu ile modern spor ve kondisyon aletleri yerleştirildi. 

 

Yaptığımız parklar ve monte ettiğimiz kent yapısallarıyla orada yaşayan vatandaşlarımızın rekreasyon ihtiyaçlarını karşılayarak bölgeye hareketlilik getiriyoruz. Amacımız Kırıkkale’yi daha yeşil bir görünüme kavuşturmak ve dinlenme alanlarını çağa ve teknolojiye uygun bir biçimde donatmaktır. Yağışların bitmesiyle beraber 2011 yılı planlarımızı gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza hız verdik.

 

 

Bu haber 2342 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi