Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Bir fatiha okuyun Uygulaması Tuttu

Bir fatiha okuyun Uygulaması Tuttu

Tarih 17 Mart 2011, 02:52 Editör PINAR YILMAZ


Bir fatiha okuyun Uygulaması Tuttu

Bir fatiha okuyun

            Şehitler günü anma etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale Belediye Meclisi Akparti grup üyeleri farklı bir etkinlik düzenledi.

            Şehitlerin ruhları için “bir fatiha okuyun” kampanyası gerçekleştiren meclis üyeleri cami çıkışında lokum dağıttı ve şehitlerin ruhları için bir fatiha okumalarını istedi.

            Bu vatanın gerçek sahipleri kim

            Farklı etkinliğe imza atan Belediye Meclisi Akparti grubu üyeleri adına açıklama yapan Grup Başkanı Fazlı Güventürk “ bizler bu vatanın sahiplerinin Devletin imkânları ile özel uçaklarda, son model arabalarda, yatlarda seyahat edenlerin, Havuzları alttan ısıtmalı, derecesi ayarlanabilir lüks villalarda zevk sefa yapanların, Üç kuruşluk fazla ihale alacağım diye kanunun maddelerini dansöze çeviren yapay müteahhitlerin, Gece kulüplerinde dans ederken sağını sollunu sallayan ve ellerinin nerede olduğu belli olmayanların olduğuna inanmıyoruz.

            Biz bu vatanın asıl sahiplerinin Yeni doğan bebeğini aylar sonra göreceğim hevesinde izinden önceki son operasyonunda alnından vurulanların, Aldığı üç günlük eğitimle sarp kayaların üstünde sekerken havan mermisi ile kafası parçalananın, Ardındaki erlere bir şey olmasın diye en önde yürüyen ve detektörlük görevi yaparken mayınla ayağı kopanın vatan için millet için can verenlerin olduğuna inanıyoruz. “ şeklinde konuştu.

            Kahramanların günüdür bu gün

            Fazlı Güventürk daha sonra “Elinde tüfeği sırtında çantası ile dağları aşan, bu vatanın bir karış toprağını namerde kurban etmek için gecesi gündüzü ile karışan kahraman askerlerimizin günüdür bugün. Milletin canını koruyup alkollü araç kullanmayı önemle gayreti ile yol kontrolü yaparken şımarık bir çocuğun elinde bira şişeleri ile sürüdüğü arabanın altında kalanların günüdür bugün. Kendi canını hiçe sayarak hırsız peşinde koşup yakalayan ama o anda göğsüne saplanan bıçak ile yere serilenlerin günüdür bugün. Yol yapayım, baraj yapayım bitsin bu fakirlik bölge halkı kalkınsın insanca yaşasın derken çıkarılan yangında kül olanların günüdür bugün. Eğitim verip cahilleri ehil yapma gayretinde iken öğrencilerin gözü önünde katledilenlerin günüdür bugün.” Dedi.

            Herkese nasip olmaz

            Kırıkkale Belediye Meclisi Akparti grup Başkanı Fazlı Güventürk” Herkes asker olabilir. Herkes polis olabilir, herkes mühendis olabilir, herkes öğretmen olabilir. Ama herkes şehit asker, şehit polis, şehit mühendis, şehit öğretmen olamaz. Başta Çanakkale ve milli mücadele şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Geride kalanlara rahmandan uzun ömür ve sabırlar diliyoruz.” Diyerek şehitler gününü kutladı.

 

 

Bu haber 2187 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi