Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Osman Acar Cumartesi Pazarı ve Araba Pazarını gezdi

Osman Acar Cumartesi Pazarı ve Araba Pazarını gezdi

Tarih 28 Mart 2011, 00:43 Editör PINAR YILMAZ

Dr. Osman Acar Cumartesi Pazarı ve Araba Pazarını gezdi

Dr.ACAR; ÖLENE KADAR KIRIKKALE’DEYİM

Başhekim Dr. Osman ACAR, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı olduktan sonra başlattığı şehir içi ve dışı turlarına aralıksız olarak devam ediyor.

 

İLK DURAK CUMARTESİ PAZARI:

Dr.ACAR, Cumartesi günü de cumartesi pazarı ve araba pazarını ziyaret etti. Beraberinde kilerlerle önce cumartesi pazarını ziyaret eden ACAR, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet edip, zaman-zaman da şakalaşan ACAR, Pazar esnafına kendisini tanıyıp tanımadıklarını sordu.

 

KIRIKKALE ONU TANIYOR

Daha sorusu bitmeden ‘sen Başhekim’Osman ACAR’sın yanıtı alan DR. ACAR, bu durumdan oldukça memnun oldu. Bazı vatandaşlar, Dr.ACAR’a ‘seçimden seçime gelen vekil olma,’biz çok fazla bir şey istemiyoruz, yeter ki arada bir uğrayın, hal-hatırımızı sorun dediler. Bazıları ise kişisel sorun ve dileklerini belirttiler.

 

BU ŞEHİR BENİM TERKETMEYECEĞİM

ACAR, da cevaben “ben bu şehirde doğdum, büyüdüm. Eğitim hayatım dışında bu şehirden ayrılmadım. Ailem ve ben yatırımımızı bu şehirde yaptık. İNŞAALLAH bundan sonrada bu şehirde ölene dek kalmaya kararlıyım. Onun için beni her zaman burada göreceksiniz, bundan hiçbir kuşkunuz olmasın dedi.

 

İKİNCİ DURAK ARABA PAZARI

Ziyaretinin ikinci durağında araba pazarına uğrayan Dr.ACAR, burada da vatandaşların yoğun ilgisine mazhar oldu. Kendisini Başhekim olarak tanıdıklarını söyleyen oto sahipleri ve galerici esnafı, ACAR’ın yerli bir siyasetçi olarak aday olmasından dolayı memnun olduklarını, seçimden sonra da kendilerini unutmamalarını belirttiler.

 

 

BU ŞEHİRDEN HİÇ AYRILMADIM

DR. ACAR da cevaben” ben bu şehirliyim, bu şehir bizim. Ailem ve ben yıllardır bu şehirden ayrılmadık, yatırımımızı bu şehirde yaptık. Burayı kendimize yurt-vatan edindik. Benim en önemli farkım bu şehirli olmak ve hizmet etmek olacak, bundan hiç kuşkunuz olmasın dedi. ACAR, bazı araçların fiyatlarını sorup bazı pazarlıklara müdahil oldu. Her iki ziyarette de vatandaşlar, bir aday adayının ilk defa böyle bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu haber 3110 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi