Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

O Acar Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti

O Acar Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti

Tarih 29 Mart 2011, 00:35 Editör PINAR YILMAZ

O Acar Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti

Dr. Osman ACAR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ Kırıkkale  Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday-adayı Op, Dr. Osman ACAR, şehir turlarına devam ediyor. ACAR, bu kez de yönünü sivil toplum kuruluşlarına çevirdi.

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ ZİYARETİ:

Önce Türkiye Harp Malulü Gaziler ŞEHİT Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden DR. ACAR, burada dernek başkanı ve yönetim kurulu heyetince karşılandı. Samimi bir sohbet havası ve dostluk rüzgârlarının estiği ziyarette renkli diyaloglar yaşandı. Dernek yönetimi Dr. ACAR’IN ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başhekim olduğu dönemlerde şehit aileleri gaziler ve yakınları ve engelli vatandaşların hastane ortamında karşılaştıkları zorlukları kolaylaştırmaya yönelik yapmış olduğu önemli proje ve uygulamalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dernek yönetimi aynı kolaylıkların diğer kamu-kurum ve kuruluşlarında da olması gerektiğini belirtilerek DR. ACAR’A bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkürü borç bildiklerini ve kendisinin aday adayı olmasına çok sevindiklerini ve destekleyeceklerini belirttiler.

   

  

Dr. Osman ACAR’ da Hem eniştesi ve hem de yeğeninin şehit olduğunu ve bu duyguyu öteden beri iyi bildiğini belirtti. ACAR, insanın en önemli varlığının canı olduğunu lakin o’ can verilmedikçe de VATAN’IN korunamayacağını dile getirdi. Dermek yönetiminin maddi-manevi sorunlarıyla ilgilenen ACAR, aday olursam tıpkı başhekimlik sürecinde olduğu gibi, Şehitlerimiz Aileleri yakınları, gazilerimiz ve engellilerinin sorun ve dileklerini asli vazifesi bileceğini kaydetti. Daha sonra şehitlerimiz ruhu için Fatiha okunarak ziyarete son verildi.

 

AGİAD ZİYARETİ:

Ziyaretinin ikinci durağında AGİAD ‘ı ziyaret eden Dr.ACAR, burada AGİAD başkanı ve yönetim heyetince karşılandı. Kırıkkale seçimlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette AGİAD başkanı

Dr. Osman ACAR’IN başhekimliği süresince Kırıkkale sağlık hizmetlerinde önemli çalışmalar yaptığını, gerek muhafazakâr ve demokrat kimlikli insanların ve gerekse de farklı kimliklerde olan parti ve siyasetçilerin hoşgörü kültürü içerisinde ancak başarılı olacağına inandıklarını dile getirdi. Dr. Osman ACAR gibi deneyimli, donanımlı ve birikimli insanların Türkiye siyasetine önemli katkılar sağlayacaklarına inandıklarını belirttiler.

Dr. ACAR’ da konuşmasında AGİAD’IN gerek Kırıkkale ve gerekse de dışında önemli ticari, sosyal ve kültürel çalışmalara imza attığını, düşünce dünyamıza katkıları olan önemli konuk ve kişilikleri Kırıkkale insanımıza tanıttığı ve dinamik ve aktif bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösterdiğini belirtti.

  

 

Bu haber 1960 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi