Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Battalgazi ilköğretimin Ailelere Ziyaretleri Olumlu Karşılandı

Battalgazi ilköğretimin Ailelere Ziyaretleri Olumlu Karşılandı

Tarih 29 Mart 2011, 23:30 Editör PINAR YILMAZ

Battalgazi ilköğretimin Ailelere Ziyaretleri Olumlu Karşılandı

AİLELERE ZİYARETLER YAPILIYOR

 

 

Battalgazi ilköğretim okulu projelerinden biri olan “Benim Öğretmenim Benim Öğrencim ” projesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projesi olan Sınav Koçluğu projesi kapsamında okul öğretmenlerinden oluşturulan komisyonlarca belirlenen öğrencilerin evlerine aile ziyaretleri yapılıyor.

Bu projeler kapsamında 23.03.2011 günü Tamer Cahit SOLAK, Faruk İRTİK, Seda DEVECİOĞLU, Okul Rehber Öğretmeni ve Okul Veli Çevre Halkla İlişkiler Ekibi öğretmeni Serkan TOKER’den oluşan bir ekip tarafından Okulumuz 8 – A Sınıfı Öğrencisi Necati YILMAZ, 8 – C Sınıfı Öğrencisi Semih KANDEMİR, 8 – A Sınıfı Öğrencisi Burak SADAKAT, 8 – C Sınıfı öğrencisi Niyazi TÜRKEN, 8 – B Sınıfı Öğrencisi Hakkı BOZKURT ve 8 – B Sınıfı Öğrencisi Melike ERDOĞAN’ların evlerine ziyaretler yapıldı. Ziyaretlerde öğrencilerin ders çalışma ortamları incelendi.

 

 

25.03.2011 günü, ise yine,Fen Bilgisi Öğretmeni Oğuz BIYIK, Okul Rehber Öğretmeni Serkan TOKER, Ana Sınıfı Öğretmeni Özge ÖNAL, Müzik Öğretmeni   Erdem ÖZEN’den oluşan bir ekip tarafından Okulumuz 8 – B Sınıfı Öğrencisi Halil UCAKKUŞ, 8 – B Sınıfı Öğrencisi Sıddık Kaan KAYALI,  , 8 – C  Sınıfı Öğrencisi İsa CELLEK ve 8 – C Sınıfı öğrencisi Rabia Nur KARAKOÇ’ların evlerine ziyaretler yapıldı. Ziyaretlerde öğrencilerin ders çalışma ortamları incelendi. Ders çalışma yöntemleri hakkında bilgiler verildi. SBS sınavının önemi anlatıldı. Öğrencimiz ders çalışırlarken velilerinde kitap okumaları önerildi. SBS sınavlarının bilgiyi değil yorum yapmayı, bilgiyi kullanmayı ölçtüğü, bu nedenle okumanın önemli hale geldiği vurgulandı. Veli Eğitim seminerleri hakkında bilgiler verildi. Veli eğitim seminerleri hakkında velilerden görüşler alındı. Okul rehberlik Öğretmeni velilerden veli eğitim seminerlerine katılmalarını önerdi. Ziyaretler iyi dilek ve temennilerle bitirildi.

Serkan TOKER," Okul Rehber Öğretmeni Okul veli çevre halkla ilişkiler ekibi ile araştırmaların ve projenin devam edeceğini belirtti."

                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

Bu haber 3982 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi