Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Orhan Aytekin Sağlık-sen i Ziyaret etti

Orhan Aytekin Sağlık-sen i Ziyaret etti

Tarih 31 Mart 2011, 09:03 Editör PINAR YILMAZ

Orhan Aytekin Sağlık-sen i Ziyaret etti

Orhan Aytekin Sağlık-sen i Ziyaret etti

Türkiye'nin en fazla büyüyen yetkili sendikası   SAĞLIK SEN Kırıkkale Şubesini bugün 30. 03.2010 tarihinde Ak Partı Kırıkkale Milletvekili A. Adayı   Av.Orhan AYTEKİN ziyaret etti. Ziyaret Sırasında Memur sen Kırıkkale başkanı İsmet KÖKSAL ,Enerji Birsen Başkanı Cebrail İBİŞ, Toç birsen  Yakup GÜNGÖR  Başkanı ve Yönetim kuruluda hazır bulundu. Aytekin ziyaretinde   2007 genel seçimlerinde Miletvekili adayı olduğunu ve listeye girme fırsatı bulduğunu fakat seçilemediğini belirten Aytekin Yaklaşık 8 yıldır siyasetin içinde  yer aldığını bu zaman süreci içerisinde de çizgisinden ödün vermediğini partisine ve Kırıkkale ye hizmetleriyle devam ettiğini bundan sonrada   görev verilmesi halinde hizmetlerine devam edeceğini bütün halkı kucaklayacağını  belirtti.

 

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat ÇAYKARA ise Ak Parti Miletvekili Aday Adayı Av.Orhan AYTEKİN in ziyaretinden memnun olduğunu  bizleri onurlandırdığını Orhan beyinde Sağlık sen camiasından biri olduğunu kendisinin Sağlık Senini Hukuki danışmanı ve sendika avukatlığını üstlendiğini çalışkan dürüst bütün kesimleri kucaklayan Ülkemizin değerlerine sahip çıkan toplum tarafından sevilen ve takdir edilen bir yapıya sahip olduğunu seçilmesi halinde de sağlık camiasının sorunlarını bildiğini ve çözüme destek olacağına inandığımızı belirtti. Avukat Orhan Beye  Sağlık Sen Yönetim Kurulu ve bütün üyelerimiz adına çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber 2865 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi