Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Mv.T Kıratlı, Polis haftasını kutladı

Mv.T Kıratlı, Polis haftasını kutladı

Tarih 07 Nisan 2011, 12:14 Editör PINAR YILMAZ

Mv.T Kıratlı, Polis haftasını kutladı

Kıratlı, Polis haftasını kutladı

 

Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Polis haftası nedeni ile yayınladığı mesajla polis teşkilatının kuruluşunun 166. Yıl dönümünü kutladı.

Turan Kıratlı yayınladığı mesajda, Polislik mesleğinin; fedakârlık, sabır, azim ve tarafsızlık gibi önemli değerleri bünyesinde barındırdığını belirterek, “Polis Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne kadar, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirmiş ve getirmeye devam etmektedir” dedi. Polislik mesleğinin gerektiğinde vatanı ve milleti için canını feda etmeyi gerektiren onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu söyleyen Kıratlı, Türk Polisi’nin bu değerlere yakışır bir şekilde görevini yürüttüğünü ve Türk Milleti’nin bunu gururla gözlemlediğini dile getirdi.

Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı yayınladığı mesajda, Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik tehditlerin önlenmesinde üstün başarı gösteren Polis Teşkilatımızın, Türk Milletine bütün başarılı çalışmaları ile güven vermekte olduğunu söyledi.

Kıratlı, Bugüne kadar bu kutsal görevde hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum diyerek, Polis Teşkilatının tüm çalışanlarına bu kutsal görevde başarılar dilediğini söyledi.

 

 

Bu haber 1913 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi