Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Türk Polis Teşkilat ının 166. Kuruluş Yıldönümünü Bahşılı da Kutlandı

Türk Polis Teşkilat ının 166. Kuruluş Yıldönümünü Bahşılı da Kutlandı

Tarih 10 Nisan 2011, 18:45 Editör PINAR YILMAZ

Türk Polis Teşkilat ının 166. Kuruluş Yıldönümünü nedeniyle Kırıkkale nin Bahşılı ilçe Emniyet Amirliğinde bir tören düzenledi.

-TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 166. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BAHŞILI’DA KUTLANDI 

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. Kuruluş Yıldönümünü nedeniyle Kırıkkale'nin Bahşılı ilçe Emniyet Amirliğinde bir tören düzenledi.

Bahşılı Cumhuriyet meydanında yapılan törene çelenk sunumu,saygı duruşu,istiklal marşının okunması ile başlandı.

İlçe Emniyet Amiri Yiğit Göktepe bir konuşma yaparak polis gününün öneminden bahsetti.

 

İlçe Emniyet Amiri Göktepe ,” Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, Demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek, Hepinize hoş geldiniz diyor, en içten saygılarımı arz ediyorum.
Şanla, Şerefle yazdığı 165 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 166. kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, Dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

   

 
    Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir.
Bizler bu görevi yerine getirirken, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz. Çünkü; Adalete dayanmayan güç zorbalıktır, zalimliktir; ama kuvvete dayanmayan adalette aciz olur. Hukuk devletinde Polis adalete dayalı bir kuvvettir. Onun için zalim değildir. Adaletlidir. Korkulan değil, güvenilen bir güçtür.
Hukuk devletinde hiçbir zaman kaba kuvvet, zorbalık yoktur. Kimse kabadayılıkla, Efelikle kendisine başkasının hakkı üzerine dayalı bir hayat kuramaz. Eğer birileri böyle bir yaşamı bu toplum içerisinde yapabiliyorsa, toplum o zaman devletin otoritesinden, varlığından endişe eder ve “Nerede bu devlet ”diye aramaya başlar. Bizim en başta gelen görevimiz devleti aratmamaktır. Devletin her kesiminde her köşede var olduğunu hissettirmektir. Çünkü;Varlık
 amacımız budur.
Polis Vatandaş diyalogunun ne kadar iyi olursa, başarıya o denli ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız Polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güzel günler için Polis Vatandaş el ele olmalıdır. “diyerek programa katılan bütün kurumlara teşekkür etti.

   

ŞİİR,RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

-Şiir yarışmasında 1. olan Karaahmetli İlköğretim Okulu öğrencisi Şeyma SARITAŞ’a madalyasını Elif Nur BOZKURT TANDOĞAN verdi.

-Resim yarışmasında 1.olan Barbaros İlköğretim okulu öğrencisi Havva Nur ÖNGER’e madalya ve hediyesini İlçe Jandarma Komutanı İsmail ÇETİNKAYA’ya verdi.

-Kompozisyon yarışmasında 1. olan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Nefise Tülin UĞURa hediyesini Belediye Başkanı Sayın İbrahim BİŞKİN verdi.

-Şiir yarışmasında 2. olan Yakamoz İlköğretim Okulu öğrencisi Yasemin Deniz ALBAYRAK’a hediyesini İlçe Emniyet Amiri Yiğit GÖKTEPE verdi.

- Resim yarışmasında 2. olan Yakamoz İlköğretim Okulundan Alperen GÖKTEKİN isimli öğrenciye hediyesini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail YILMAZ verdi.

 

-Kompozisyon yarışmasında 2. olan Barbaros İlköğretim Okulu öğrencisi Hayriye BİLGİÇ’e hediyesini Nüfus müdürü Mehmet DALBAŞ verdi.

 

-Şiir yarışmasında 3. olan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Sümeyye MERCAN ise hediyesini İlçe Halk Eğitim Müdürü Süleyman KELEŞOĞLU takdim etti.    

- Resim yarışmasında 3. olan Barbaros İlköğretim Okulu Öğrencisi Tansu BİLGİÇ ve Kompozisyon yarışmasında 3. olan Yakamoz İlköğretim Okulu öğrencisi Selin BİŞKİN öğrencilerimize hediyelerini İlçe Polis Merkez Amiri  Abdurrahman MERT vermiştir.

 

İlçe içerisinde Polis haftası ile ilgili Şiir,Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları ve hediyeler verildi.

Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan,Garnizon komutanı İsmail Çetinkaya,Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin,İlçe Emniyet Amiri Yiğit Göktepe ,AKP Bahşılı İlçe Başkanı İbrahim Sağlam, MHP İlçe Başkanı Nihat Uyar ,İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz,Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Keleşoğlu,Nüfus müdürü Mehmet Dalbaş,Siyasi Parti temsilcileri,Muhtarlar,İdari ve Mülki amirler ve vatandaş’ların katıldığı program ikramla son buldu.

Belediye Başkanı ve AKP İlçe Başkanı Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AY-Haberci

 

Bu haber 4063 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi