Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Baş Komiser Mert in Oğlu Spor kazası geçirdi

Baş Komiser Mert in Oğlu Spor kazası geçirdi

Tarih 17 Nisan 2011, 19:10 Editör PINAR YILMAZ

Baş Komiser Mert in Oğlu Spor kazası geçirdi

BAŞKOMİSERİN OĞLU SPOR KAZASI GEÇİRDİ

ONUR MERT AZ DAHA GÖZÜNÜ KAYBEDİYORDU

 

Kırıkkale Bahşılı İlçe emniyet amirliğinde Baş komiser olarak çalışan Abdurrahman Mert’in 17 yaşındaki oğlu Spor yaparken gözüne isabet eden futbol topu ile hastanelik oldu.

Önce İhtisas Hastanesine daha sonrada Tıp Araştırma hastanesine kaldırılan Onur Mert uzun bir inceleme ve tedaviden sonra gözü sargılı olarak evinde istirahata çekildi.

Bahşılı ilçesinin ve Kırıkkale Emniyet teşkilatının sevilen baş komiseri Abdurrahman Mert’in evi,iş yeri geçmiş olsun dilekleri ile ziyaretçi akınına uğradı.

Komiser Mert,”Spor yapan gençlerimizde her zaman bu tür kazalar olmaktadır.yakın mesafeden yüzüne gelen futbol topu ile isabet alan oğlum bir gözü kör olma riski taşırken Allah razı olsun İhtisas hastanesi ve Tıp daki hocalarımızın titiz ve yoğun tedavi yapmaları neticesinde şu an görme riskini %50 ye düşürdüler,10 gün içerisinde tamamının düzeleceği müjdesi verildi.buna şükür olsun.Emniyet müdürümüzden ve emniyet teşkilatındaki mesai arkadaşlarımdan,amirlerimden Allah razı olsun hep ziyaret edip telefonla arayarak bize büyük moral verdiler,hepsine teşekkür ediyorum.ayrıca her iki hastanedeki hocalarımıza,Kırıkkale ve Bahşılı daki dostlarımıza vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.oğlumun en kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum,bizim ve bütün gençlerimizin bu tür kazalardan sakınmalarını ,dikkat etmelerini temenni ediyorum.”dedi.

haberci71 haber sitesi olarak Baş komiserimize ve oğlu Onur'a geçmiş olsun diyor,futbol oynayan gençlere biraz daha dikkat diyoruz.

AY-Haberci

Bu haber 2453 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi